Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Vélemény? Tanács?

Ez normális? Vélemény? Tanács?

Figyelt kérdés
Ma azért nem mentem suliba, mert egyszerűen rossz a közérzetem gyenge vagyok és egy kicsit szeretnék magam lenni. Elgondolkodni. Hogy mit is akarok az élettől mi tesz boldoggá mit kéne másképpen csinálni. Szeretnék beszélni egy pszichológussal is mert jelen pillanatban a környezetemben nincs olyan ember akivel megtudnám ezeket a dolgokat beszélni. Meg kicsit boldogtalannak érzem magam nem motivál semmi, hogy bemenjek az iskolába. Tudom ez hülyén hangzik, de tényleg így érzem. Legszívesebben már dolgoznék vagy azt csinálnám ami a legjobban érdekel. Normális válaszokat várok :) Köszönöm előre is. :) Egy 19 éves lány.
2012. febr. 16. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Normális. A pszichológus is jó ötlet, néha jó beszélni olyannal is, aki kívülről látja az életedet és nem befolyásolják az érzelmei (mint pl. egy anya, barátnő).

Mit tanulsz? Mert munka mellett sem lehetetlen tanulni, még akár jól is kijöhetsz előle.

2012. febr. 16. 08:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod ! :) Kereskedelem-Közgazdaságtant tanulok. Igazából az a legrosszabb, hogy már idén végeznék csak kitaláltak az "okosok" a nyelvi előkészítőt ami 5 éves képzés aztán ugye rájöttek, hogy ennek semmi értelme be is szüntették már nem fognak indulni ilyen nyelvi osztályok. 1 éves van hátra. Csak anyagi gondok is vannak és ha józanul gondolkodom akkor arra jutok, hogy már most a talpamra kéne állnom ...
2012. febr. 16. 09:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak elég nehéz a döntés mert anyukám nem igazán támogatott említettem már neki de csak lehurrog, hogy úgyis menni fog a suli fejezzem mostmár be ... meg mondtam neki hogy nem is igazán érdekel az amit tanulok.. aztán a mamámmal legyintettek mondván ez hülyeség és már megint van valami heppem....
2012. febr. 16. 09:07
 4/6 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló problémán mentem át most, most hagytam ott a sulit (utolsó félévem lett volna) és nagyon zavar, nem tudom elfogadni, hogy nem tudtam befejezni, nekem is ugyanúgy indult mint neked, hogy (nem volt kedvem bemenni, nem érdekel) De hidd el, hogyha ott hagyod jelenleg dolgozni sem fogsz tudni elhelyezkedni, mert hiába azt érzed, hogy azt tudnád csinálni, jobb lenne, NEM lenne az! Próbálj erőt venni magdon és fejezd be, ne járj úgy mint én!
2012. febr. 16. 10:38
 5/6 A kérdező kommentje:
DE neked már cska fél év volt hátra nekem meg másfél év.... és érzem hogy ez nem jó nekem szeretnék valami hasznosabbat csinálni meg anyagi gondok is vannak... nem tudnak támogatni a szüleim.. :S de miért nem jársz esti suliba ? én úgy szeretném, hogy nappal dolgozom este meg suli :) és akkor több dolgot csinálok
2012. febr. 16. 10:44
 6/6 anonim válasza:
Azt akarom majd, valami sulit nézni ami mellett dolgozni is lehet, de sajnos mind pénzbe van és most nincs rá, szóval előbb el kell mennem melózni! Ha úgy érzed , hogy tényleg nem megy nem akarod, nem szereted, akkor meg hagyd ott, nehogy az egészségedre menjen, az hogy azt kell csinálnod amit nem szeretsz
2012. febr. 16. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!