Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális? Miért késik a...

Ez normális? Miért késik a női dolgom?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok.Most januárban volt meg az első ráadásul, jan.8.-án. /nem rég tartottak a suliban a lányoknak oktató órát, amiben az volt, hogy 21-35 naponta jön meg. nekem most lenne máásodjára de késik....az oktató film szerint már kóros ha nem jön meg a megadott isőn belül....
2012. febr. 12. 12:51
 1/2 anonim válasza:
100%
Az első és a második között sok idő is eltelhet, lehet hogy csak vaklárma volt az első, 12 évesen ezen ne aggódj mert akkor tényleg nem fog megjönni. NYUGALOM. Ha még hosszú távon ezen aggódsz mert később se jönne meg akkor menj el dokihoz mert ő biztosan megnyugtat majd. NYUGIII!!!
2012. febr. 12. 16:07
 2/2 anonim válasza:
100%
Nekem először 13 évesen jött meg! és már lassan egy éve küszködök vele, még most sem állt be néha 1-2 hetet is késik! sőt volt már olyan hogy 1-2hétig tartott! ne pánikolj! minden rendben lesz! :)))
2012. febr. 12. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!