Az szerintetek normális hogy hányingerem van, a mensim késése miatt? 20/L
Figyelt kérdés
5 napja késik,már 9 éve van mensim általába mindig késik2012. febr. 1. 13:46
1/8 A kérdező kommentje:
és szorulásom is van már 1 hete :/
2012. febr. 1. 13:50
2/8 anonim válasza:
Akkor nem késik, hanem egyszerűen hosszabb a ciklusod. A 28 nap, az egy átlagos érték, de 26 és 36 közt elég nagy a szórás, kinek milyen hosszú. Egyébként igen, hányinger előfordulhat, ha kizárható a terhesség esélye, akkor semmi baj.
3/8 anonim válasza:
A szorulásra rágj el egy jó adag lenmagot.
4/8 anonim válasza:
Ha idegeskedsz a késés miatt,akkor az okozhat hányingert.Viszont jó lenne utánajárni,hogy mi okozzaa rendszertelen menstruációt.
Nekem is van ilyen problémám,én 22 éves vagyok és 11 éves korom óta menstruálok,de soha nem lett rendszeres.Most várom a következp mensimet,ami már 5 napja késik és ha megjön,akkor megyek vérvételre,ami kimutatja a hormonszintemet és a doki meg tudja állapítani,hogy van-e rendes peteérésem.Neked is azt ajánlom,hogy látogass meg egy nőgyógyászt,aki meg tudja állapítani,hogy mi okozza a problémádat és kezelni is tudja.
5/8 A kérdező kommentje:
általába 30 naposak a ciklusaim
2012. febr. 1. 13:54
6/8 anonim válasza:
Azért én egy terhességi tesztet csinálnék...
7/8 A kérdező kommentje:
csak nem vagyok terhes :/ a hormon vizsgálatra már készülök elmenni
2012. febr. 1. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!