Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Több, mint 2 hónapja késik....

Több, mint 2 hónapja késik. Normális?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 4 éve menstruálok. Még nem állt be rendesen, de kb fél éve úgy tűnt, mostanra már igen. Viszont már több mint 2 hónapja semmi... Talán 2 hete fájnak a melleim, ahogy minden menzesz előtt, mégis semmi... Nem tudom, szóljak-e valakinek, vagy ez még normális. Mit tanácsoltok? (100% hogy nem vagyok terhes, szűz vagyok)
2012. jan. 30. 23:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hormonzavar, kérj teljes hormon-vérképet a dokitól. Ilyenkor már el kell menni, mert ha 4 éve megvan, és rendszeres is volt, valami van. Minden bizonnyal egy szurival megindítja, és megnézik a véred, az szerint kapod a további kezelést. Nekem túl sok volt a férfi-hormonom, egy évet kezeltek, aztán nem volt semmi baj, mi utána akartunk babát is a férjemmel, és rögtön sikerült, szóval ez is mutatja, hogy ha baj van, meg lehet gyógyulni. Sok sikert!
2012. jan. 30. 23:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Múlt héten voltam vérvételen (rosszullét miatt voltam dokinál aztán elküldött) nagyon magas volt a cukrom (máskor soha nem volt még ilyen bajom) a többi érték rendben volt.
2012. jan. 30. 23:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha fáj a melled, akkor hamarosan megjön. Ilyen idős korban nem kell frászt kapni, ha egy ciklus kimarad. Ha nem jön meg egy héten belül, vagy máskor is előfordul akkor menj orvoshoz.
2012. jan. 31. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!