Több, mint 2 hónapja késik. Normális?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 4 éve menstruálok. Még nem állt be rendesen, de kb fél éve úgy tűnt, mostanra már igen. Viszont már több mint 2 hónapja semmi... Talán 2 hete fájnak a melleim, ahogy minden menzesz előtt, mégis semmi... Nem tudom, szóljak-e valakinek, vagy ez még normális. Mit tanácsoltok? (100% hogy nem vagyok terhes, szűz vagyok)2012. jan. 30. 23:46
1/3 anonim válasza:
Lehet hormonzavar, kérj teljes hormon-vérképet a dokitól. Ilyenkor már el kell menni, mert ha 4 éve megvan, és rendszeres is volt, valami van. Minden bizonnyal egy szurival megindítja, és megnézik a véred, az szerint kapod a további kezelést. Nekem túl sok volt a férfi-hormonom, egy évet kezeltek, aztán nem volt semmi baj, mi utána akartunk babát is a férjemmel, és rögtön sikerült, szóval ez is mutatja, hogy ha baj van, meg lehet gyógyulni. Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Múlt héten voltam vérvételen (rosszullét miatt voltam dokinál aztán elküldött) nagyon magas volt a cukrom (máskor soha nem volt még ilyen bajom) a többi érték rendben volt.
2012. jan. 30. 23:57
3/3 anonim válasza:
Ha fáj a melled, akkor hamarosan megjön. Ilyen idős korban nem kell frászt kapni, ha egy ciklus kimarad. Ha nem jön meg egy héten belül, vagy máskor is előfordul akkor menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!