Mit csináljak? :' (

Figyelt kérdés

Sziasztok egy 14éves lány vagyok.A suliban a fiúk nem kedvelnek!!!! és az egyik gazdag csitri előtt akarnak befeketíteni ez alatt azt értem hogy a csitrinek a keresztanyja az osztfőnök :S a fiúk olyanokat mondanak neki hogy én mondtam hogy ő leszopott egy lovat az unokatesójával aki az osztfő lánya!!! most lesz szünet és azután akar velem és vele beszélni az osztfő!!! nem tudom mit csináljak mer a csaj mellet áll 5 fiú aki azt mondja hogy én ezt mondtam és mellettem meg senki:( anyunak nem akarom elmondani mer szégyelném magamat hogy ilyen dologba vagyok keverve!!!! nem tudom hogy mit csináljak álljak ki magamért vagy válaljak magamra mindent hogy ennek az egésznek vége legyen!!!!!

UI: egésznap sirok ez miatt

2012. febr. 16. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha tiszta a lelkiismereted, és tényleg nem mondtál semmi ilyesmit, akkor nézz bátran a tanár szemébe, és mondd, hogy ebből semmi sem igaz!

Ha vaj van a fejeden, és mégis elhangzott ez, vagy akárcsak hasonló dolog is tőled, akkor vállald fel, és kérj bocsánatot.

Szerintem ez a két járható út van. Az őszinteség.

2012. febr. 16. 13:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Állj ki magadért, és ha megbüntetnek is, szard le.
2012. febr. 16. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Ez a fiú biztos kedvelne, ha segítenél neki :D

Félretéve a viccet, szerintem az a legjobb, amit tehetsz, hogy beszállsz a játékba. Azt mondod, hogy te ezt meg azt csináltad, és milyen jó volt...

Ezután például felhozhatod, hogy te meg azt hallottad, hogy a fiúk az öltözőben szeretnek egymással játszani...

Ha kigondolsz valami jó dolgot és poénnak veszed, akkor megkedvelnek, és nem fognak cikizni, de ha a felnőtteknek kell elintézni, akkor már biztos nem jössz ki olyan jól a helyzetből.

Sok sikert! ;)

2012. febr. 17. 04:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!