Depressziós vagyok, nem szeretem az embereket. Az egyetemet elvégeztem egy éve, van biztos hátterem. De miért várja el a társadalom, hogy dolgozzak? 23/L
Figyelt kérdés
Úgy érzem jobb biztonságosabb nekem itthon. Távol a magyar gyűlölködő mentalitástól. Ez miért zavar másokat??? És miért éreztetik velem hogy szerencsétlen vagyok, ha megtudják, hogy nem csinálok semmit?2012. febr. 15. 11:39
21/27 anonim válasza:
Hozzátenném, én is nagy reményekkel kezdtem az egyetemet, de már most, másodévesként látom, hogy kb kitörölhetem a leendő diplomámmal... (közgáz). Jövőre talán sikerül Erasmus-szal kimennem Ausztriába egy évre, ez az egyetlen mentőövem, különben legjobb esetben is egy bankban végzem nettó 100ezres fizetéssel, és akkor még "örülhetek", hogy nem Tesco-pénztárosként kell 70ezerért güriznem. Hozzátenném, a 40 valahány csoporttársam hasonlóan "lelkes", ez átlagos a mai magyar egyetemisták között, úgy gondolom.
23/27 anonim válasza:
Szerintem kezdj el dolgozni. És a többieket azért zavarja, mert általában aki nem dolgozik az segélyekből él. Te egy diplomás ember vagy, másnak nem adatott meg a lehetőség, hogy diplomát szerezhessen. Hidd el szerencsés vagy, hogy neked ez megadatott. Am meg ha eljársz dolgozni akkor biztos, hogy le tudod magad annyira kötni, hogy nem érzed magad depisnek. Ha egész nap otthon ülsz továbbra is depisnek és szerencsétlennek fogod magad érezni. Meg a depressziósoknak jót tesz ha kimozdulnak és emberek között vannak. Plusz ha dolgozol beindul az életed, jönnek a sikerélmények és nem fogod magad szerencsétlennek érezni magad. Sőt senki se fog zavarni, hogy csak otthon ülsz. :)
24/27 anonim válasza:
Nem csak a segélyek állnak adóból tisztelt diplomás kérdező,hanem gyakorlatilag minden ami körülvesz:utak,egészségügy,tömegközlekedés,világítás és még sorolhatnám,hiába az önk. kapja a támogatást az államtól,az állam az adókból fizet majd hogy nem mindent. Szóval ilyen hozzáállással menj inkább külföldre.
25/27 anonim válasza:
Álljunk meg!
Biztos, hogy depressziós vagy?
Nincs Neked pánikbetegséged? Ami okozhat depressziót IS!
Azért kérdezem, mert azt írod: nem mersz elindulni.
A pánikbetegség kezelhető, a depresszió elmúlik idővel.
27/27 anonim válasza:
szerintem simán motiválatlan vagy. akár keress önkéntes munkát, ha már úgysem számít a pénz. hátha tetszik, hátha inspirál stb. milyen diplomád van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!