Ha valaki depressziós, annak a lelke haldoklik?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 22:05
2/21 anonim válasza:
nem, csak beteg. de van gyógymód.
3/21 anonim válasza:
Elfáradt a lelke és nincs ereje újra feltöltődni.
Járjon futni, nem sokára itt a tavasz. Igyon orbáncfű teát.Szagolgasson rozmaring és levendula illó olajat, az gyógyítja a lelket. Jót tesz még ha áttudna ruccanni egy másik országba egy kis városnézésre esetleg síelni.
4/21 anonim válasza:
Nem, csak beteg.
A lélek halhatatlan.
Akkor sem hal meg, ha a test meghal.
5/21 anonim válasza:
*Járjon futni, nem sokára itt a tavasz. Igyon orbáncfű teát.Szagolgasson rozmaring és levendula illó olajat, az gyógyítja a lelket. Jót tesz még ha áttudna ruccanni egy másik országba egy kis városnézésre esetleg síelni.
Szuper ötlet. Kb. annyit ér, mintha a tüdőgyulladásos beteget azzal akarnád gyógyítani, hogy azt tanácsolod neki, hagyja abba a köhögést.
7/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Azt olvastam a depresszióról,hogy egy agyi folyamat,úgyhogy a teázás,meg amiket még írt valaki,nem lehet akkora nagy baromság,bár nem értek annyira a biológiához.A sport az biztos,hogy hasznos.
2012. jan. 29. 22:34
8/21 A kérdező kommentje:
22:20 Azért gondoltam,hogy a lélek haldoklik ilyenkor,mert ha valaki elvesztett mindent,amit egyszer felépített,akkor úgy gondolhatja,hogy nincs értelme tovább az életének,mert nem tudja még egyszer ugyanazt felépíteni és érzi,hogy többet nem kaphatja vissza ugyanazt,ami régen volt.Ez olyan lehet,mint a halál.Én így érzem.Bár lehet,hülyén fogalmaztam meg.
2012. jan. 29. 22:37
9/21 A kérdező kommentje:
22:28 Csak egy kicsit magam alatt vagyok meg gondolkozok az élet dolgain.:)
2012. jan. 29. 22:39
10/21 anonim válasza:
Nem kapja vissza, de kap mást:) Gondolj rá így:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!