Valaki szokott ilyeneken gondolni?
Nekem is vannak már több éve, most 20 éves vagyok és még mindig.. Nagyon rossz, rögtön próbálom elterelni a gondolataim, de nem mindig sikerül. :S
Szerintem nagyon szeretjük őket, ragaszkodunk hozzájuk és félünk az elvesztésüktől.
aha énis
de utána gyorsan megpróbálok valamit csinálni hogy ne gondoljak erre
szia,
lasd öket egeszsegben.ha akarod mondj el ertük egy imat,kerd Istent hogy örizze meg öket.Lehet hogy ez kicsit furcsa,de a felelelemben is van teremtö erö,es jobb a hit.
Nekem is volt ilyen időszakom.
Szerintem nekem azért, mert rossz a kapcsolatunk, sok a veszekedés és a kimondatlan szó.
Szeretném szeretni őket és ha ez így lenne akkor kimondani ezt egyszer.
Én is annyi idős lehettem mint te amikor állandóan azon járt az eszem hogy mivan ha elveszittem anyukám,vagy apukám!
Bekövetkezett apukám meghalt,és utána a sok szenvedés után rájöttem,hogy ha lehet nem gondolok ilyen hülyeségekre akkor még mindig élne!!!
Szia énis gondolok ilyenekre néha álmodok is vele...habár nálam sokszor a halál játszik szerepet hogy mi lenne ha ez meg az lene vagy ha meghalna valakim...ami még nem volt...hála!
vagy hogy ha én meg halnék mit csinálnának a többiek..Eladnák cucaim meg ilyenek..vagy hogy milyen élesz a halálom öngyilkoság természetes halálbaleset vagy gyilkoság..!! sok hülyeség álitolag kinövömxD szal nincs miért parni:D
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!