Tudom hogy korai még ilyeneken gondolkodnom, de lesz majd aki így is elfogad?
elég agresszív természetem van,folyton irányítani akarok
nagyon makacs vagyok és könnyen kiborulok
félek,hogy így soha nem lesz barátom
szerintetek valaki még így is elfogadna? vagy ez már nagyon gáz? ://
13l
én is ilyen vagyok
20 éves vagyok és van barátom
mellett kicsit visszaveszek, nem direkt, hanem az ő jelenléte megnyugtat
mondjuk nem vagyok irányító jellem, szeretem ha ő irányít
sportolj valamit, úgy jobban fogod érezni magad. akár küzdősport is lehet, ha tényleg ennyire agresszív vagy :D mma-zni azért ne menj ;D
17/L
köszi a válaszokat :D
amúgy szeretnék valamit sportolni csak nem tudom,mit o.O
én is ilyen küzdősport félét szeretnék,de nemhiszem hogy errefelé van ilyen úgy,hogy ne is legyen olyan drága :||
utolsó: tudom,de nem hiszem hogy meg tudnék változni,mert mindig is ilyen voltam,és azért tuti nem fogok így egy csettintésre átváltozni egy tök kedves,csendes csajjá xD :D
Én sem írtam, hogy csettintésre:) Én nem agresszív vagyok, csak szimplán makacs, kiborulós, és eszméletlenül cinikus. Kiskorom óta. De sok sok gyakorlással ma már ott tartok, hogy, ha belülről egyszerűen záporoznak is az irónikus, cinikus megjegyzések, vagy épp érzem, hogy megy fel bennem a pumpa mások hülyesége miatt, az esetek többségében már képes vagyok visszafogni magam. Várok egy 10 másodpercet, nagy levegőt veszek, felveszem az álarcot, és higgadtan válaszolok:)
Ehhez kellett egy jó pár év, összeveszések olyanokkal, akikkel nem akartam, hogy rájöjjek arra, hogy a "de én ilyen vagyok" az nem kifogás, mert ők meg olyanok, és nem kötelesek mellettem maradni, ha nem bírják hosszútávon a dolgaim, és látni a párom szemében a csalódást egy-egy beszólásom után, és tudni azt, hogy ő még ennek ellenére is mellettem marad, pedig a felét nem érdemelte meg.
Szóval cseppet sem csettintésre megy ez, hanem elhatározás kérdése. De, ha neked ez így megfelel, akkor maradj ilyen. Mindenkinek az a legjobb, ha olyanná válhat, ahogyan ő jól érzi magát. Van, aki így, én változni szerettem volna. Most 22 éves vagyok, úgy érzem, sikerült. Neked meg aztán pláne ennyi idősen:)
Semmi gond ezzel ,de úgyis fejlődsz még, nyugi.Linkelek egyet hátha magadra ismersz :
www.szemelyisegkalauz.hu/index.php?page=static&article=17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!