Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tudom hogy korai még ilyeneken...

Tudom hogy korai még ilyeneken gondolkodnom, de lesz majd aki így is elfogad?

Figyelt kérdés

elég agresszív természetem van,folyton irányítani akarok

nagyon makacs vagyok és könnyen kiborulok

félek,hogy így soha nem lesz barátom

szerintetek valaki még így is elfogadna? vagy ez már nagyon gáz? ://

13l

2011. okt. 8. 14:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

amúgy most lehet hogy egoistának tűnök de én végülis szeretek ilyen lenni...:)

mármint azért néha belegondolok,hogy milyen lehetek kivülről,ahol az emberek csak annyit látnak hogy idegbeteg vagyok és ha valaki felcseszi az agyamat,azt leordítom vagy belerúgok o.O

de végülis én nem nagyon akarok megváltozni,mert még így is vannak barátaim és ha ők is így szeretnek ahogy vagyok,akkor egy srác miatt csak nem fogok megváltozni :P

vagyis lehet hogy picit tényleg vissza kéne vennem

15:48 köszi :D amúgy erről a személyiség kalauzról jutott eszembe,hogy bár szerintem hülyeség,de lehet azért vagyok ilyen,mert kos vagyok?

mert az ilyen horoszkóp jellemzés izéknél is ilyeneket írnak hogy makacs meg indulatos...meg ilyeneket

ez azért fura mert van ...vagyis csak volt két osztálytársam,akik ugyanígy kosok mint én,de ők meg ilyen csendes,visszahúzódók o.O

2011. okt. 8. 16:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Még sokat fogsz változni,alakulni.Tapasztalatok kellenek...de még nagyon ráérsz ilyeneken stresszelni!Lesz neked is majd párod,ne aggódj!
2011. okt. 8. 16:29
 13/15 A kérdező kommentje:
köszi :))
2011. okt. 8. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:

ezt nem tudhatod előre, meg a jó párkapcsolatnak nem is ez az alapja

nekem például pont abból van elegem hogy ha valaki mindenben egyetért velem, csak valahogy nagyon nem úgy cselekednek, mint amit mondanak. inkább legyél makacs mint s.nyaló

sajnos nagyon sok ember megjátssza magát azért hogy dughasson egyet

ja és erre tudom azt mondani, hogy "a kapuzárási pánik a férfiaknál 45éves korban, a nőknél 13 évesen kezdődik"

2011. okt. 9. 07:35
 15/15 A kérdező kommentje:
ehh xD :D mondjuk azt én is utálom ha nyaliznak :))
2011. okt. 9. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!