Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem szeretünk/tudunk...

Miért nem szeretünk/tudunk tanulni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:

mertnehéz a tananyag :(

+a tanárok szarul magyaráznak

2012. febr. 3. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
az első válasza jogos + mára mindenki internet függő és tanulni nem akar
2012. febr. 3. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szeretek tanulni, de sokszor nincs hozzá kedvem, de ha van akkor több napon át minimális szünettel (alvás) képes vagyok tanulni. Na, de meghozza a kedvem a kávé
2012. febr. 3. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert többnyire nem azt tanulják az emberek ami tényleg érdekelné őket.
2012. febr. 3. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem szeretek tanulni, de olvasni és megismerni a világot igen.

Ergo én azért nem szeretek tanulni mert kötelező, de amúgy minden érdekel, amit szabadon olvashatok, és nem kötelességből.

De a többiek nevében nem beszélhetek.

Szerintem az a fontos hogy olvass sokat a történelemről, tudományról, művészetről, és legyen véleményed a világ dolgairól. Hiszen az iskola is azért van hogy gondolkodj és véleményt alkoss, és ne higgyj el mindent amit mondanak neked hanem kételkedj. Szóval használd az eszed... Igaz hogy ezt nem sokszor hangoztatják az iskolában, de szerintem ez lenne a célja az egésznek.

2012. febr. 3. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert kell.

Ennyi az egész.

Imádok olvasni, de ha kötelező van soron, akkor jön a rövidített. Vagy sak egyszerűen nem érdekel.

2012. febr. 3. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, ki mi iránt érdeklődik. Ami érdekel, azt szeretem tanulni, ami nem azt nem.
2012. febr. 3. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekel. Pl angolt és irodalmat imádok tanulni, mert elég nagy affinitást érzek abba az irányba, de törivel vagy biológiával ki lehetne kergetni a világból. Ja, meg nincs is szükségünk rá igazán. Nem is motivál semmi, az oktatási rendszer egy kalap kaki, a diplomások mekiben végzik, csá.
2012. febr. 4. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

hát úgy általánosságba, mert az interneten minden alapvető dolog két kattintásra van tőlünk, már ugye telefonon is. tehát annyira nincs szükségünk ezeknek a tudására, ha 1 perc alatt megtalálhatjuk.

másik pedig, hogy valakit nem érdekel a 1-2 tárgy, de 2-3 viszont igen. azt megtanulja könnyen, mert érdekli, de ha unalmasnak találja és érthetetlennek, akkor bármit csinálhat, tanulhat, nem fog menni neki.

(2 hét alatt, éjszakázva nem tudtam 3asnál jobban a fizikát, pedig csak azt nyúztam éjjel-nappal, dehát átmentem :), a törit pedig 5 perc alatt elmondtam 5*-ra. )

2012. febr. 4. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!