Lehet úgy jól tanulni hogy közbe lelkileg kivan az ember?
nem feltétlen olyan dolgokról beszélek hogy hazamegy és verik a szülei ,hanem egyszerű dolgokról pl már évek óta nem bír normálisan kommunikálni sok ember előtt, nem meri kimondani a véleményét, minden egyes szavát meggondolja..
sosem értik meg igazán és ebbe előbb utóbbi megőrül, és nyilván próbálja tettetni ezt a rossz,gátlásosságát amennyire tudja, de ez lehetetlen
az ilyen embernek semmi esélye a népszerűségre,önbizalomra, olyan személyiségre akit szeretnek az emberek?
egy gátlásos ember, hiába néz ki jól, ápolt ha egyszerűen nem jó abban amiben jónak kell lenni, hanem abban jó amiben nem kéri senki hogy jó legyen
visszatérve az alapkérdésre, egy lelkileg kiegyensúlyozatlan embernek van esélye, hogy jó tanuló legyen? betegesen rossz koncentrációképesség
nem akar mást, semmi mást azon kívül, hogy jól érezze magát a bőrében
én voltam
f
Helló.
Nekem a tanulás nagy nehézségekkel jár (lelkileg ki vagyok).
Lehet jó tanuló, csak dupla annyi erőfeszítéssel :/ Akaraterő kérdése. Ha sikerélményed van a sok tanulás eredményeként, kiegyensúlyozottabbá is válhatsz :)
"Lehet úgy jól tanulni hogy közbe lelkileg kivan az ember?"
Igen. Vizsgaidőszakban a legtöbb ember többé-kevésbé kiborul, mégis tud tanulni.
"évek óta nem bír normálisan kommunikálni sok ember előtt, nem meri kimondani a véleményét"
Ettől nem függ a tanulási teljesítmény.
"egy gátlásos ember, hiába néz ki jól, ápolt ha egyszerűen nem jó abban amiben jónak kell lenni"
Kik keresnek a legtöbbet? Orvosok, mérnökök, informatikusok, ez csupa olyan szakma, ahol nem kell szerepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!