Milyen a lelkileg sérült ember?
Iszonyúan sok fajtája van a lelki sérülésnek!
De általános jellemzői talán ezek lehetnek: Megrögzött félelem, sok ága a fóbiáknak, elhidegülés az emberektől, Szarkasztikusság, Néha rasszizmus, pesszimista életfelfogás, óriási kitartás és vágyakozás. Az ilyen emberek általában álomvilágban élnek, elképzelik a számukra tökéletes életet. Két lábbal járnak a földön és kényszeresen kerülik az akadályokat. Nem barátkoznak könnyen, de akivel egyszer össze köti a lelkét, azt többet nem engedi.(mint barátságra mint szerelemre értem) A lelkileg megtört, sérült ember segíteni akar a bajbajutottakon, de a saját teste nem engedi cselekedni. Magában az eget is leimádkozza, de képtelen a cselekvésre.
Egy érzelmileg sérült ember számára akár egy mozdulat egy szó is akkora fennakadást is okozhat, amin akár hónapokig is rághatja magát.
Túl érzelmesek.
Nekem eddig evvel volt dolgom az életben.
Az előttem szóló tökéletesen leírta. Én pontosan ilyen vagyok...
21/f
A negyedik válaszolóval teljesen egyetértek. Magam is lelki sérült vagyok, nagyon tudok szeretni és ragaszkodni, ha valaki egy pici kedvességet nyújt nekem, viszont hogy ha már valaki valami pici rosszat tesz, akkor nagyon tudok gyűlölni és nehezen bocsájtok meg
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!