Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lesz egy ember lelkileg...

Mitől lesz egy ember lelkileg sérült?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bánata van! Ha tragédia éri!
2010. febr. 6. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sértegetik, átverik, becsapják.
2010. febr. 6. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Trauma, nagy fájdalom hatására
2010. febr. 7. 06:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ma reggeli válaszolót még csak kiegészíteném avval, hogy ezek mellé még saját magát is marcangolja.

Az érzelmes emberek általában lelkileg sérültek. Mivel számukra minden mozdulatnak szónak más jelentése van!

2010. febr. 7. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Előző: igazad van, kiegészíteném azzal, hogy az érzelmes emberek a szavaknak-mozdulatoknak alapból többletjelentést tulajdonítanak, mint a kevésbé érzelmes egyének.

A kérdésre válaszolva: szerintem főleg a bántások miatt lesz valaki lelkileg sérült.

2010. febr. 7. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy százalékban többi ember miatt. Vagy bántják, megalázzák, kiközösítik, verik folyamatosan, vagy akár azzal hogy sokáig szeret és végül hamarabb hal meg mint te.
2010. febr. 8. 16:13
 7/8 Zenon ***** válasza:

Ha olyan életet él meg, mint én...

meghal valaki, akit szeret, ha bántják mint szóban,

mint tettben, ha kirekesztetté és antiszociálisá

válik egy szörnyű gyermekkor miatt...például ettől. :,(

2010. márc. 13. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:

tegnapi válaszoló

Figyelj velem is ez történt, ahogy leírtad, csak nekem nem egy hanem több szeretett családtagom halt meg! Apám otthagyott mint a szart, anyámat én istápoltam, volt hogy nekem kellett lefürdetni annyira összezuhant! Altatókkal kellett tömnöm stb. Közbe rasszista és antiszociális hajlamaim is megnyilvánultak!

Persze rohadt sokat kell tennie az embernek azért, hogy össze szedje magát, de sikerül és nem leszel lelkileg sérült! Aki sérült az egész életében úgy marad! Kívánom neked, hogy ne legyél ennyire érzelmes és erőszakold meg magad a továbblépéshez!

Nekem is sikerült, 6 év alatt! De sikerült! Még mindig ki nem állhatom az embereket, de ettől nem az én lelkemnek lesz rossz, hanem a többinek! Mindig csak magadra gondolj és a családodra! Legyél maximalista, hozz ki minden napból a legtöbbet! Segíteni fog!

2010. márc. 14. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!