Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rosszul vagyok a bájcsevejektő...

Rosszul vagyok a bájcsevejektől, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Arra lettem nevelve, hogy köszönjek mindenkinek (falu) és hogy mosolyogjak bályosan mindenkire. de rosszul vagyok ettől. nem látom értelmét az egésznek, de ha egyszer csak bunkó lennék akkor mi lenne? vagy mi a megoldás? sokszor olyan emberekről van szó, akik sokat segítettek már nekem, de nem bírok bájcsevegni velük.
2012. febr. 1. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

hehe. ez ismerős. én is sokáig éreztem úgy hogy az emberek divatból jókedvűek, nevetősek

aztán rájöttem hogy ez hülyeség, azért vidámak mert megtalálják egymással a közös hangot, valszeg a szüleid ezt a másikra mosolygást a felnőttekkel kapcsoaltban értették (hogy jó hangosan köszönsz blabla.) , de ez neked teher, úgyérzed nem te vagy.

amennyiben nem értelek félre és azt érzed amit én akkor csináld azt hogy tudatosan keresed az olyanok társaságát akikkel jól érzed magad, és egyszer csak elkezd nem zavarni a fent említett "hülyeség" :)

18f

2012. febr. 1. 22:42
 2/2 anonim válasza:
Nem muszáj bájcsevegni velük csak köszönj nekik mert ha azt sem teszed akkor tudod milyen egy falu.. Elkezdenek pletykálni hogy milyen nagyképű flegma lettél és hidd el rosszul esne neked.. Ha meg cseverészni akarnak mondd hogy sietsz vagy vmi ilyesmi.
2012. febr. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!