Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Miért csinálja? 17/F

Mit tegyek? Miért csinálja? 17/F

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet, hogy van rengeteg haverom, de úgy igazi barátaim nincsenek, akikben megbízhatok, és akikre lehet számítani. A rengeteg haver meg semmit sem ér, mert nagyon sokszor van rossz kedvem, szinte mindig, az már jó dolog, ha csak egy kicsit van rossz, és ha ez van általában magamba zárom. Jó kedvem csakis akkor szokott lenni, ha esélyét látom annak, hogy van/lesz egy igaz barátom. Talán ez kicsit zavaros lehet így leírva, de meg lehet talán érteni.

Van egy "barátom" (szintén fiú, velem egyidős) akit csak netről ismerek, de mivel nincsenek haverjai szinte mindig otthon van, és ráér beszélgetni. Ő aza akivel a legszívesebben beszélgetek, mert mindig meghallgatja a problémáimat, és ilyenkor érzem, hogy valaki legalább törődik velem. A lényeg, hogy itt lakik fél órára innen, és én a haverokkal sokszor járok arra (kb hetente), és mégsem találkozunk soha. Próbálom mindig elhívni, de sosem akar jönni, azzal a kifogással, hogy ő nem szeret elmenni sehova, amit legjobban szeret csinálni az az otthon ülés, de emellet, hogy nem is akar haverokat, meg eljárni velük, az viszont bántja, hogy a sulijában az osztálya kb lesz@rja. Itt lennék én, akit elméletileg bír, és nagyonjó barátja vagyok, és énis szeretnék barátkozni vele, de akkor mégis miért nem? Lehet, hogy igazat mond, hogy nem szeret eljárni? Létezik olyan ember aki boldog tud lenni otthon ülve szabadidejében, egyedül?

Egyszóval szeretném, ha tényleg igazi barátom lenne, és bánt, hogy sosem jön sehova se velem meg a haverokkal, se csak velem, se sehogy...

2012. jan. 31. 23:56
 1/6 anonim válasza:
vannak ilyen csendes, visszahúzódó típusú emberek. én is az voltam, mondjuk nekem voltak barátaim. mai napig is kicsi bennem van. én pl. azért nem nagyon járok el sehova, mer jó esetben 4 körül érek haza, de előfordul hogy 8-kor végzek a suliban és ilyenkor hulla vagyok. És annyira nem is hat meg, hogy bármit is csináljak. Az is meglehet hogy ő is ilyen fáradékony. Vagy egyszerűen nem érdekli a többiek hülyeségei. Hogy őszinte legyek én is leszarom. Ha otthon akar ülni üljön. De lehet, hogy "tart tőletek mer idegenek vagytok, és félős. Esetleg nem szeret élőben társalogni. Vagy sokat csúfolták, és ezért vált ilyenné. De te ismered". / meg fogod... Amúgy hogy ha nagyon ki akarna menni, még ha félénk is összeszedné a bátorságát, és kimenne. (ezt lehet hogy egy idő után megteszi...)
2012. febr. 1. 00:27
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha nagyon erőltetem, hogy eljöjjön párszor? Az lehet gond? Azért erőltetem, mert lehet, hogy akkor jól érezné magát, ha még sosem volt, nem tudhatja milyen végülis.
2012. febr. 1. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
végülis az ő oldalát is meglehet érteni. ha valaki eleve félénk akkor nagyon nehéz rávenni olyan dologra amitől tart. erőltetni szerintem semmiképp se erőltesd mert azzal nem érsz el semmit. többször is hozd nála szóba hogy szeretnél találkozni vele meg hogy személyesen beszélgetni sokkal jobb lenne. a győzködésen kívül sajnos semmi mást nem tudsz csinálni.
2012. febr. 3. 01:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül, hogy barátod legyen. Ha nem találsz számodra normális embert akkor ne eröltesd. A jelenlegi eszmerendszerek de még a korstílus is számtalan helyen velejében rosszak és igazságtalanok, nem csoda, hogy nem találsz normálisakat, nincs sok.
2012. febr. 3. 09:44
 5/6 A kérdező kommentje:
De épp ezaz, hogy találtam valakit aki normális, akkor nyilván teszek érte, hogy összehaverkodjunk.
2012. febr. 3. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
az is lehet hogy ez neki gyors. beszélgess vele tovább, egy idő után szerintem ő fog neked írni, hogy találkozzatok.
2012. febr. 3. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!