Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem azt hogy engem...

Miért érzem azt hogy engem nevet ki még az ismeretlen is?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok elég sok rossz dolgot kaptam már az életben.Sok sok bántást lehordás.Egyre jobban érzem hogy sokan rajtam nevetnek..Nem egyszer akartam már öngyilkos lenni.De már egyre nehezebben bírom.:S Mit tanácsoltok? :S
2012. jan. 31. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Haha, pár évvel ezelőtt velem is megestek ilyenek, mentem az utcán és azthittem minden egyes nevető emberre, hogy rajtam mulat annyira.. nyugi, egy idő után kinövöd (nagy valószínűséggel). Ha pedig továbbá is fennáll és nem múlik, szerintem fordulj kérj tanácsot valami ehhez értő embertől :)
2012. jan. 31. 16:56
 2/9 A kérdező kommentje:
De mióta élek rossz az életem állandó bántások sérelmek megalázások és hasonlóak.Úgy érzem egyszer csak összerogyok.
2012. jan. 31. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is hiszem néha, de:

1, valószínűleg csak én képzelem be.

2, ha mégsem, akkor leszarom.

2012. jan. 31. 20:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak kicsit idegesítő ez az egész..:S
2012. jan. 31. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:

"Miért érzem azt hogy engem nevet ki még az ismeretlen is?"

Egyszerű önbizalomhiány, a te korodban gyakori, kinövöd.

"Egyre jobban érzem hogy sokan rajtam nevetnek."

De mivel homo sapiens vagy, ezért tudsz gondolkodni, nemcsak "érezni" tudod a dolgokat. Végiggondolhatod, hogy az utcán lévő, téged nem ismerő, tök idegen emberek, akiknek van dolguk bőven, és már nagyon sokféle embert láttak életükben, tényleg rajtad röhögnek-e. Megállapítható, hogy nem, ha csak nem valami egészen extrém a kinézeted. Tehát használd az eszed is, ne csak "érezz" dolgokat.

2012. febr. 1. 01:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát átlagos ember vagyok.Köszönöm a válaszod!
2012. febr. 1. 17:53
 7/9 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon nem bírod tovább, és már akartál öngyilkos lenni, akkor fordulj pszichológushoz... Bár lehet, hogy kicsit "ciki" ez, de szerintem érdemes elmenni :)
2012. febr. 2. 22:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Lehet le fog hülyézni vagy nem? :S
2012. febr. 2. 22:22
 9/9 anonim válasza:
Nemhiszem hogy egy pszihologus lehulyezne,de ha tenyleg ongyilkos akartal lenni akkor szerintem is fordulj szakemberhez.
2012. ápr. 15. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!