Miért oldódok fel nehezen olyanok társaságában akiket nem ismerek? Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Ha olyan emberekkel találkozok akiket nem ismerek,nagyon nehezen oldódok fel.Nehezen találom meg velük a közös hangot,egyszerűen leblokkolok.De viszont ha olyanokkal vagyok akiket már elég jól ismerek,akkor le se lehet lőni,mert csak úgy dőlnek belőlem a poénok meg minden.Ez annyira rossz..kérlek adjatok tanácsot.2011. dec. 30. 19:06
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez természetes. :) Am ha ilyen nehezen megy az ismerkedés,akkor inkább kérdezgesd az illetőt,hadd beszéljen ő! :D Előbb-utóbb úgyis feljön vmi téma amihez hozzá tudsz szólni,akkor meg már könnyebb :)
2/2 anonim válasza:
Ha többen vannak,akkor meg figyeld a viselkedésüket meg, hogy miről beszélgetnek,ha hozzá tudsz szólni a témához az jó,ha nem akkor meg mosolyogsz,bólogatsz, próbálj beolvadni,akkor szimpatikus leszel nekik,aztán meg már nem nehéz. Természetes h tökidegenekkel nem tudsz úgy beszélni mintha évek óta ismernéd őket. :) (1.voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!