Hogyan legyek népszerű (bb) a második otthonomban, az iskolában, és a diákok közt akikkel kb annyit vagyok egy nap összezárva, mint a családommal?
Szeretnék, ha nem is népszerűbb, de ismertebb lenni az egyetemen, ahova járok. Nem mintha nagy szükségem lenne rá, mert évek óta megvan a fix stabil baráti, haveri köröm. Csak itt nálunk az egyetemen, hát eléggé félreértelmezik az emberek mint a társasági élet, mind a népszerűség fogalmát.
Mert itt az a népszerű: aki egész életében a facebookon lóg, és 5 percenként posztol magáról valami hülye jelentéktelenséget, ami senkit nem érdekel meg, vagy valami trágár ocsmányságot rak ki, esetleg hogy részeg valahol. Idetartozik az alapértelmezett 1200 ismerős, amiben még a sarki fagyizós is benne van, és hát én sosem jelölök senkit, mert én csak visszajelölök. Nekem 60 ismerősöm van, de őket tényleg ismerem, és nagyon szeretem őket, és rohadtul nem vagyok híve annak hogy az ember felesleges embereket, társaságot halmozzon fel magának egy ilyen oldalon, ha az életben le se tolja őket.
A másik népszerűségi pont: mikor nem járunk be az egyetemre és ki iszik többet egy bulin. Mi is bulizunk, csak annyi különbséggel h. nem öltözök be ribancnak és nem iszom magam sz.rrá.
Az is furcsa, hogy vannak akik az életben megsem mernek szólalni, facebookon meg osztják az észt.
Van egy 4-5 fős társaságunk akik így összejöttünk csajok az első félévben, velük nagyon sokat elvagyok, sétálunk, tanulásba is sokat segítenek, jól kijövök velük, jófejek na. Viszont a többiek hozzánkállása úgymond idegesítő, múltkor jégkirálynőnek gúnyoltak páran, és egy fiú írt nekem ilyen hülye üzeneteket hogy "szerepeljél már! ne képzeld be hogy több vagy mint mi!" Szó sincs beképzelésről! De mindenki csak egymással, hülyeséggekkel törődik, meg ugye a facebbookkal, amin nem fogok beszállni a kretén posztok versenyébe, lájkolgatásába. Olyan rossz, mert nálunk minden a facebookon dől el, a csoporttársaim 8-12 óráákat ülnek ott a gép előtt, eltorlaszolják a falat, mindenfélékkel és ők ebben mérik az embert, na meg a csajok a kíhívó öltözködésben. Nem akarok népszerűbb lenni, csak szeretném ha megismernének kicsit, barátnőimnek konkrétan a nevét sem tudják, meg nem is köszönnek. Pedig nem vagyunk jelentéktelenek kinézetre, sem tudásra, sem jellemre csakhát nem csinálunk magunkból hülyét a facebookon...
az aki nem jár be az órákra
az aki nem jár be az órákra ez nem tudom hogy került oda :-)
Én mindig bejárok, mert szeretem a szakomat, ez meg a másik hogy x emberrel azért sem lehet megismerkedni, mert ők nem járnak be az órákra.
Tényleg nekik akarsz megfelelni? :)
Ne törődj velük, ha van egy fix társaságod, és jól érezd magad, akkor ne akar közéjük kerülni. :)
A népszerűséget nem lehet erőltetni, és hidd el, nem mindig áldás, sok negatív oldala is van.
Ha valaki az általad felsorolt kritériumok alapján népszerű, én biztos nem törekednék náluk dobogós helyre. Az ilyen emberek ismeretségéért kár kapaszkodni és engem a véleményük sem igazán érdekelne.
Önmagadnak felelj meg és ne másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!