Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek népszerű (bb) a...

Hogyan legyek népszerű (bb) a második otthonomban, az iskolában, és a diákok közt akikkel kb annyit vagyok egy nap összezárva, mint a családommal?

Figyelt kérdés

Szeretnék, ha nem is népszerűbb, de ismertebb lenni az egyetemen, ahova járok. Nem mintha nagy szükségem lenne rá, mert évek óta megvan a fix stabil baráti, haveri köröm. Csak itt nálunk az egyetemen, hát eléggé félreértelmezik az emberek mint a társasági élet, mind a népszerűség fogalmát.

Mert itt az a népszerű: aki egész életében a facebookon lóg, és 5 percenként posztol magáról valami hülye jelentéktelenséget, ami senkit nem érdekel meg, vagy valami trágár ocsmányságot rak ki, esetleg hogy részeg valahol. Idetartozik az alapértelmezett 1200 ismerős, amiben még a sarki fagyizós is benne van, és hát én sosem jelölök senkit, mert én csak visszajelölök. Nekem 60 ismerősöm van, de őket tényleg ismerem, és nagyon szeretem őket, és rohadtul nem vagyok híve annak hogy az ember felesleges embereket, társaságot halmozzon fel magának egy ilyen oldalon, ha az életben le se tolja őket.

A másik népszerűségi pont: mikor nem járunk be az egyetemre és ki iszik többet egy bulin. Mi is bulizunk, csak annyi különbséggel h. nem öltözök be ribancnak és nem iszom magam sz.rrá.

Az is furcsa, hogy vannak akik az életben megsem mernek szólalni, facebookon meg osztják az észt.

Van egy 4-5 fős társaságunk akik így összejöttünk csajok az első félévben, velük nagyon sokat elvagyok, sétálunk, tanulásba is sokat segítenek, jól kijövök velük, jófejek na. Viszont a többiek hozzánkállása úgymond idegesítő, múltkor jégkirálynőnek gúnyoltak páran, és egy fiú írt nekem ilyen hülye üzeneteket hogy "szerepeljél már! ne képzeld be hogy több vagy mint mi!" Szó sincs beképzelésről! De mindenki csak egymással, hülyeséggekkel törődik, meg ugye a facebbookkal, amin nem fogok beszállni a kretén posztok versenyébe, lájkolgatásába. Olyan rossz, mert nálunk minden a facebookon dől el, a csoporttársaim 8-12 óráákat ülnek ott a gép előtt, eltorlaszolják a falat, mindenfélékkel és ők ebben mérik az embert, na meg a csajok a kíhívó öltözködésben. Nem akarok népszerűbb lenni, csak szeretném ha megismernének kicsit, barátnőimnek konkrétan a nevét sem tudják, meg nem is köszönnek. Pedig nem vagyunk jelentéktelenek kinézetre, sem tudásra, sem jellemre csakhát nem csinálunk magunkból hülyét a facebookon...

az aki nem jár be az órákra

2012. jan. 31. 13:01
 1/7 A kérdező kommentje:

az aki nem jár be az órákra ez nem tudom hogy került oda :-)

Én mindig bejárok, mert szeretem a szakomat, ez meg a másik hogy x emberrel azért sem lehet megismerkedni, mert ők nem járnak be az órákra.

2012. jan. 31. 13:04
 2/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen szakra jársz, hogy ennyit lehet bulizni, részegedni, és facebookozni, de azért gondolkodj el azon, hogy ezek hol lesznek pár év múlva. Egy részük kihullik, a másik részük végigbukdácsolja, a harmadik rész fogjuk rá jól elvégzi, a negyedik rész pedig nagyon ügyesen elvégzi. A 3./4. csapat fog majd aztán munkát kapni, ők lesznek azok akiknek lesz állásuk, vmilyen karrierük, akiknek lesz SAJÁT pénzük...és nem lesznek még mindig apucira, anyucira szorult emberkék. Szerintem te ebbe a csoportba tartozol. Azt mondod vannak barátnőid, és jól megvagy velük. Egy kisebb baráti társaságról van szó :) Tojd le a többieket, őnáluk akkor leszel népszerű, ha legalább egyszer elmész velük valahova bulizni hajnalig, matt részegen/drogosan kihívó cuccban. Ha neked ez nem szimpi, akkor ne válaszd ezt az utat. Ha megörülsz a hirtelen jött népszerűségnek, akár le is húzhatnak és olyan lehetsz mint ők. Próbálj inkább a tanulósabb, csöndesebb bandával foglalkozni. Ővelük tudsz majd értelmesen beszélgetni, és kiereszteni a gőzt is. Velük elmehetsz nyáron kirándulni, vagy az iskolai szünetben egy-egy délutánt jól végigtanulni :) Náluk lehetsz csak népszerű. Ha sportolsz valamit, vagy van valami jó hobbid, ha nőiesen, csinosan öltözködöl, ápolt vagy, finom az illatod, igényes vagy a munkádra, és kedves akkor nyert ügyed van náluk. Náluk lehetsz népszerű, a másik bandánál nem. MERT nekik sajnos más az értékrendjük :/ de örülj neki, hogy te nem tartozol közéjük! :)
2012. jan. 31. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Tényleg nekik akarsz megfelelni? :)

Ne törődj velük, ha van egy fix társaságod, és jól érezd magad, akkor ne akar közéjük kerülni. :)

2012. jan. 31. 13:32
 4/7 anonim ***** válasza:

A népszerűséget nem lehet erőltetni, és hidd el, nem mindig áldás, sok negatív oldala is van.

Ha valaki az általad felsorolt kritériumok alapján népszerű, én biztos nem törekednék náluk dobogós helyre. Az ilyen emberek ismeretségéért kár kapaszkodni és engem a véleményük sem igazán érdekelne.

Önmagadnak felelj meg és ne másoknak.

2012. jan. 31. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kell bevágódni senkinél, népszerűnek sem kell lenni, csak, mert ezt várja el egy bizonyos réteg. Aki folyton fészbúkol, annak nincs is igazi élete és arra meg minek vág fel? Te nem akarsz ilyen lenni, akkor egyszerűen nem kell reagálni a hülyeségekre.
2012. jan. 31. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Együtt érzek,nekem is elegem van ebből a facebook mániából.De örülj neki,hogy vannak barátaid.Gondolj bele,milyen nehéz és pocsék lenne az élet nélkülük.Ne akarj megfelelni ezeknek,úgyis ki fognak esni a csoportból,mert nem csinálnak semmit.Nálunk is kiesett a legalja,aki csak zülleni járt egyetemre.
2012. jan. 31. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:
örülj a barátaidnak és maradj észnél:Dsok sikert ehhez!:)
2012. jan. 31. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!