Bennem van a hiba?
Lehet, hogy hosszú lesz, ezért előre is bocsi.
Szóval.
23 éves srác vagyok, idén nyáron töltöm be a 24-et. Egyetemre járok immár második éve. Eddig nem sok kapcsolatom volt, és általában azok sem tartottak sokáig. Haverom elég sok van, igazi jó barátom pedig, akikért tűzbe is mennék, 3. Nem tartom magam Adonisznak, de mások szerint nincs semmi baj a kinézetemmel. Ennek ellenére a nők általában elutasítanak, kedvesen, de kijelentik, hogy csak barátok lehetünk, stb. (Egyébként csajokkal haverkodni nem esett soha nehezemre...) A gondom az, hogy kezdem azt érezni, hogy azok a tulajdonságok, értékek, amiket én kaptam, amikre neveltek (becsület, tisztesség, igazmondás, stb.) úgy érzem, ma már nem kamatoztathatóak. A hobbijaim sem úgymond ,,echte" menők: olvasás, zenehallgatás (zenékből is sokkal inkább a régieket szeretem, mint a modern cuccokat), rejtvényfejtés, regényírás, séta-túra a szabadban, stb... szóval nem olyan dolgok, amikre a lányok manapság felkapnák a fejüket. Továbbá- és tudom, hogy ez most furcsán fog hangzani, de ez az igazság- szeretek segíteni másokon. Ez abban nyilvánul meg, hogyha megkérnek, és ha erőmből telik, akkor igyekszem segíteni, és nem várok el ezért ellentételezést. Persze a kedves gesztus mindenkinek jól esik, de én nem azért segítek valakinek, hogy kapjak érte cserébe valamit. A saját mottóm is ez: ,,A világnak akkor lesz ,,vége", ha az utolsó ember a Földön, aki megtehetné,hogy segít,amikor kérik, nemet mond."
Sokat gondolkodtam, és kérdezgettem a barátokat, ismerősöket, hogy bennem van-e a hiba, hogy ilyen vagyok? Másmilyennek kéne lennem? Valahogy azt érzem, hogy ezeket a tulajdonságokat manapság már nem értékelik :((
Köszönöm, hogy végigolvastátok. Bármilyen véleményt, tanácsot, kritikát nagyon szívesen fogadok, de kérek mindenkit, hogy hogy kulturált formában :)
A benned levő "hiba" attól függ, hogy mihez viszonyítod azt.
Lényegében nem egészen hibáról van szó, hanem inkább bizonyos tulajdsongások előnyeiről és hátrányairól adott helyzetben. Példa: bemész egy klubba ahol felakarsz szedni egy bombázót, akinek kiváltképp a magas, kigyúrt, kemény fickók jönnek be, macsó attitüddel, markáns kiállással és enyhe tahó beütéssel. Ebben az esetben te előnyben levőnek mondhatod magad vagy inkább hátrányban ?
Az adott tér, amin megakarsz felelni, nagyon sokat számít, ugyanis a legtöbb ember bizonyos néhány teren megállja a helyét, más tereken pedig nem, mert minden életstílusra megvan a megfelelő embertípus.
Az egyik leggyakoribb ok amiért valaki nem talál hozzáillő partnert az az, hogy nem is keresi a megfelelő helyen, illetve nem keresi a megfelelő típust. Pont olyan ez, mint barátoknál: neked, amint írtad, vannak barátaid és rengeteg haverod is. Viszont nem minden haverod barátod is egyben. Miért ? Mert mindenki felállít egyéni kritériumokat amely alapján egy adott személlyel kialakít egy bizonyos kapcsolatot, amennyiben egyáltalán kialakít egyet. Párkapcsolat terén sincs ez másként- nem csak az számít, hogy te milyen vagy, hanem az is, hogy milyen annak a férfinak a típusa, amelyet az adott nő előnyben részesít.
Huhh a mai yilágból hiányoznak,az olyan fiúk mint te!:)
A legtöbben,a"gatyatérdnélkilozselébu*ikigyúrtköcsögvagyokcsáá" tipusúakra buknak(-.-") bár ezekre is inkább a plázap*csák,és a cicababák buknak.
szerintem nem benned,hanem a többiekben van a hiba(akiknél eddig próbálkoztál),hogy nem veszik észre,milyen ritkaés értékes az olyan fiú a mai világban mi TE!:)
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!