Folyamatosan csalodom a barataimban. Bennem van a hiba?
19 eves vagyok. Mindig egy olyan barati kprbe szerettem volna tartozni,ahol mindenki tud a masikrol mindent,es mindenki ugyanolyan fontos.
2eve osszebaratkoztam par fiuval es lannyal,akikkel nem talalkozunk naponta,de azert havonta kb.egyszer talalkozunk,a szulinapokat is mindif egyutt unnepeljuk.
Nekem ok nagyon fontosak,mindig egybol kiszurom,ha valamelyikuknek baja van es segitek,ajandeknak is mindig valami olyat veszek,amire mar elotte mondta valamikor,hogy tetszik,mindegyikuknek en vagyok a lelki szemetese es altalaban en hivom ossze a bandat.
Ezzel szemben ok altalaban eszre se veszik,ha valami bajom van,vagy ha igen,akkor sem erdekli oket annyira,hogy esetleg belemelyedjunk a temaba, szulinapi ajandeknak egy kepeslapot kaptam,mig az egyik lanynak vizipipat vettunk,mert regota vagyik ra.Egyikuk se hiv fel soha,csak ha valami baj van es segitenem kene.
En vagyok tulsagosan erzekeny, vagy ez masnal is igy mukodik? Mit tegyek?
Koszi a valaszokat! :)
Sajnos szinte bizonyos, hogy nem érdekled őket eléggé.
Ne vesszél velük össze, de ne ebbe a baráti körbe fektess komoly energiákat.
Mindeki arra vágyik, hogy fontos legyen. De ez az a baráti kör, ahol neked mindig ez az összehozósdi szerep fog majd jutni csak. 30 év múlva is.
Ha megoldható, tartozz másik társaságba is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!