CITROEN C3 diesel, uj akkumulátor, pörgeti de nem pöccen be a motor, viszont az akkumulátor jelző lámpa folyamatosan villog a müszerfalon, mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 22:16
1/8 anonim válasza:
Remélhetően nem a széthajtott motor esete...
2/8 anonim válasza:
Esetlag a gyertyákat megnézhetnéd...
3/8 anonim válasza:
Az... dízelben gyertyákat...
Én sem vagyok szívsebész, nem is osztom az észt olyan kategóriában amihez abszolut nem értek.
4/8 dizus válasza:
Előzőnek!!!
Miért szerinted csak a benzinesbe meg a betlehemes kocsiba van gyertya???Az a nyomorult dízel mivel izzítson,parázzsal???De nagy ász vagy!
5/8 anonim válasza:
Akkor talán írd le a pontos megnevezését, mert emberünk nem autószerelö, tehát nem tud sok különbséget tenni gyertya és gyertya közt, viszont gyertya és izzítógyertyaközt már talán!
6/8 anonim válasza:
Ne kend emberünkre a saját tudatlanságod.
7/8 anonim válasza:
Citoen betegseg meg minden ami francia...akkumlator saru le kb 5mp re majd vissza persze radio kod jo ha van elotte. Ha akkor sem indul akkor gaz van
8/8 anonim válasza:
2. vagyok. Jogosak a hozzászólásaitok, nem olvastam el figyelmesen a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!