nekem is van egy ilyen bajom de ehhez úgy állok hozzá hogy:
Nem érdekel, ha van barátom az tényleg az legyen, ha menő vagyok akkor tényleg legyek az... am én is fiú vok... de csak max 3 évvel idősebb (nem mondok pontos adatot)...
Nos ez az én véleményem... a suliban alig vannak barátaim de ők se azért lettek a barátaim mert "menő" vagyok hanem mert magamat adom... néha fárasztó, néha ilyen, néha olyan vagyok... de ez kicsit sem érdekel... ha van így barátod akkor vele leszel a legjobban jóban... :)
2012. febr. 6. 20:45
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én csak azt szeretném hogy a 8. jobban elfogadjon, meg mindenki más is... :/
Mert itt folyton bu*iznak és unom, és mit tegyek??? O.o
2012. febr. 6. 20:47
14/21 anonim válasza:
ja és bocs hogy 2x-szer írok, de még a zenéről annyi hogy nálam Rap az kb 25% Techno 24% dubstep 50% és a maradék 1% a rock... ez így kb random 100 diákból van... am én vagyok az az egy százalék... de egy rappos barátom van, nem is egy.
2012. febr. 6. 20:49
15/21 anonim válasza:
Legyél nyitottabb beszélgess a 8.-osokkal legyél velük jófej és kedves:)
2012. febr. 6. 20:50
16/21 A kérdező kommentje:
Köszöntem! :))
De azok a tahó idióták (tiszt.kiv.) egyből szidnak, tehát úgy érzem kibírom év végéig és akkor én leszek a 8-os és frankó lesz!
De mindenkinek köszönöm az ötleteket fogadom, de már egy lány miatt... :DDDD
2012. febr. 6. 21:00
17/21 anonim válasza:
Szerintem meg ne úgy fogd fel, hogy muszáj menőnek lenni, és ezért olyan dolgokat csinálni, amit te nem akarsz, mert szerintem ez egyáltalán nem igaz. Legyél csak szimplán nyitott, jófej, kedves, vicces, érdekes, ne legyél lenéző a többiekkel, fogadd el önmagad, és kész...nem kell hozzá senkit megverni, jézusom :'DD Szóval szerintem csak legyél olyan, akinek az emberek szeretik a társaságát, ez a népszerűség lényege.
2012. márc. 18. 16:01
18/21 anonim válasza:
Lehet hogy egy kicsit késve írok :)) Most 9.es vagy ugye ? És népszerűbb lettél már az új gimiben ? (gondolom már gimis vagy ) Am nm attól lesz vi menő h rossz tanuló meg megveri a tanárokat v beszólogat vagy több csajjal jár EZ EGY BAROMSÁG !!!! Az összes válaszírótól kérem h olvassák el Meg Cabot Hogyan legyek népszerű ? könyvét pár embernek hasznos lehet. Szóval az a lényeg h mindenkivel beszélj MINDENKIVEL az osztályból érdeklődj felőlük ugyanúgy fiúktól is éslányoktól is és minden buliba meg fognak hívni garantálhatom. Csak mindenki legyen fontos !!!!!! És légy együttérző tom pasi vagy nm biztos h ez olyan könnyű neked de akkor is és ne beszélj csúnyán az nem tesz népszerűvé hülyeség csak légy vicces kedves jó illatú változatos és ÉRDEKLŐDŐ !!!
2013. nov. 22. 21:31
19/21 A kérdező kommentje:
Nos, örömmel jelentem be, hogy vagy népszerű lettem a gimiben, vagy már nem érdekel, hogy az vagyok-e:)
Mindenesetre annyit csináltam, hogy nyitott voltam mindenki felé, beszélgettem, és egyszer csak puff, minden király:)
Ez lehet a tuti recept:)
2013. nov. 22. 22:37
20/21 anonim válasza:
Szia, én vagyok az aki azt írta hogy ne érdekeljen. Általánosban volt 1 barátom az osztályból, most főiskolásként sokat változott az hogy menő vagyok vagy sem. Konkrétan van 1 srác aki őrültnek hív vagy hülyének, de az osztály többi tagjával (16 fő 3ember kivételével, én, egy magántanuló és az a srác) jól kijövök. Az az egy meg tudom hogy csak poénkodik (vagy hülye).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!