Szoktál hazudni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam.
2009. máj. 28. 12:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Sztem mindem ember hazudik élete során.

Én általában olyankor hazudok, ha nem akarok megbántani valakit. pl elcseszték egy barátom haját, akk nem szomorítom el még jobban, max azt mondom h nem is olyan rossz.

Vagy mikor magam alatt vok, és élni sincs kedvem, nemhogy a barátokkal elmenni vhova, pl buliba, akk azt mondom h nem tudok, mert...(és mondok vmit kifogást) Azért, mert tudom, h ha azt mondom tényleg nincs kedvem, akk külön-külön mind rá akar beszélni, és faggat h miért nem, esetleg lebunkóznak. :D

Így energiát spórolok meg a fölösleges lefutott körötől.

Ártó szándékkal viszont nem hazudok.

2009. máj. 28. 12:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Utálok hazudni, ezért csak akkor szoktam, ha tényleg nagyon muszáj

16L

2009. máj. 28. 15:50
 14/19 anonim válasza:
100%

Én soha nem szoktam! :)=

áááá...minek

Komolyra véve:

én személy szerint próbálok mindig a valóságnak megfelelően élni, és így cselekedni. A legjobb védekezési módom eddig a kegyetlen valóság-igazság mondása(pofa reflektor), csak az a gond, hogy ez erősen szubjektív, de nagyon hatásos.

A hazugságra emlékezni kell, észben kell tartani, ez pedig nem jó dolog.

2009. máj. 28. 19:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kicsit mindenki hazug. Emberi tulajdonság, nincs ember aki még életében nem hazudott volna!
2009. máj. 29. 12:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak kegyes hazugságok, és csak ha nagyon muszáj.
2009. jún. 2. 18:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem mindig vagyok oszinte, neha inkabb azt mondom amit mondanom kell. A ketto nem mindig ugyan az. Magamnak viszont soha. Arra nagyon odafigyelek, csak nezem az embereket,ahogy naprol napra a sajat kamujukban elnek. Na azt nem.
2009. jún. 13. 00:07
 18/19 anonim válasza:
Az élet része. Persze van különbség a füllentés, kegyes és ártó hazugság között. Sok olyan helyzet van amikor ez a legjobb amit tehetsz.
2009. dec. 24. 16:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Szoktam. Érdekből. Konfligtus elkerülés tökéletes módja.Jó stratégia felszínes kapcsolatokban. Olyan ember,akit érzelmileg komolyan veszek,annak nem hazudnék sosem.
2010. szept. 27. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!