Miért félek ennyire a "vetkőzéstől"? (kép)
Figyelt kérdés
Bizonyos okok miatt testnevelés óra helyett úszni fogunk menni. Iszonyatosan nagy tapló osztálytársaim vannak, és nagyon félek, hogy be fognak szólni, ha fürdőruhában leszek. Tudok úszni, egy részes úszódresszt vettünk, hogy ne legyen semmi gáz, ebben lesz kényelmes. Viszont a próbálást végigbőgtem, hogy hogy lehetek ekkora tehén, meg hogy hogy áll rajtam. Mindenem kint van, gyűrődik a hájam, pattanásos a hátam, semmi önbizalmam, a gondolattól is sírhatnékom van, és szinte biztos, hogy be fognak szólni valamit. Egyébként magabiztos vagyok, visszaszólok, megvédem magam, csak a hétköznapokban fel tudok úgy öltözni, hogy amik zavarnak dolgok ne látsszanak, de most semmi... Ez a fürdőruha lett a legjobb, szóval ez maradt, viszont ebben is borzasztóan érzem magam, és így még "megvédeni" sem tudom majd magam, hiszen igazuk van, hogy ocsmányan nézek ki... Ha kell küldök képet, de írjátok, hogy hol laktok, nem szeretnék ismerőssel találkozni, és levélben elküldöm... Mielőtt valaki leolt, nem arra vagyok kíváncsi, hogy "de csinos vagy", és nem dicsértetni akarom magam, csak kíváncsi vagyok, hogy más is látja-e a hibákat, amiket én... 16 L egyébként.2012. jan. 15. 18:51
11/11 anonim 

válasza:

Budapesten lakom, küldjed ;)17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!