Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek ennyire a "vetkőzé...

Miért félek ennyire a "vetkőzéstől"? (kép)

Figyelt kérdés
Bizonyos okok miatt testnevelés óra helyett úszni fogunk menni. Iszonyatosan nagy tapló osztálytársaim vannak, és nagyon félek, hogy be fognak szólni, ha fürdőruhában leszek. Tudok úszni, egy részes úszódresszt vettünk, hogy ne legyen semmi gáz, ebben lesz kényelmes. Viszont a próbálást végigbőgtem, hogy hogy lehetek ekkora tehén, meg hogy hogy áll rajtam. Mindenem kint van, gyűrődik a hájam, pattanásos a hátam, semmi önbizalmam, a gondolattól is sírhatnékom van, és szinte biztos, hogy be fognak szólni valamit. Egyébként magabiztos vagyok, visszaszólok, megvédem magam, csak a hétköznapokban fel tudok úgy öltözni, hogy amik zavarnak dolgok ne látsszanak, de most semmi... Ez a fürdőruha lett a legjobb, szóval ez maradt, viszont ebben is borzasztóan érzem magam, és így még "megvédeni" sem tudom majd magam, hiszen igazuk van, hogy ocsmányan nézek ki... Ha kell küldök képet, de írjátok, hogy hol laktok, nem szeretnék ismerőssel találkozni, és levélben elküldöm... Mielőtt valaki leolt, nem arra vagyok kíváncsi, hogy "de csinos vagy", és nem dicsértetni akarom magam, csak kíváncsi vagyok, hogy más is látja-e a hibákat, amiket én... 16 L egyébként.
2012. jan. 15. 18:51
1 2
 1/11 Advocatus Diaboli ***** válasza:
53%
Szia, én Pest mellett lakok, és mivel vizsgaidőszakom van, nem hiszem hogy találkoznánk:D
2012. jan. 15. 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
15 éves lány vagyok Budapestről, nem hinném hogy ismernélek, nyugodtan küldhetsz képet, elmondom az őszinte véleményemet... Mellesleg nekem is vannak ilyen problémáim, szóval megértelek.
2012. jan. 15. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, Budapesten lakok.

Gondolom te a tökéletes kislurkók iskolájába jársz. Rajtad kívül senkinek sincs pattanása, főleg nem ebben a korban, senkinek nem zsírosodik a haja és mindenki 90-60-90 mérettel rendelkezik. A fiúk mind szépek és szálkásak, napbarnított istenek, akiktől még egy 50es nő is gondolkodás nélkül lehajítaná a bugyit.

Ha nem igaz amit fent írtam nincs miért aggódnod. Ők azért csúfolnak, ha csúfolnak, mert ugyanúgy bizonytalanok mint te. Ők sincsenek megelégedve magukkal, ugyanúgy, mint te. Ha keresnénk mindenkin lehetne hibát találni.

Küldesz képet mondok véleményt, ha nem akkor is jó. De ne gondold azt, hogy te vagy a csúnya, mindenki más meg szép. Vannak hibáid, nyilván, kinek nincsenek?

2012. jan. 15. 19:06
 4/11 anonim ***** válasza:

3 as voltam, 30 éves és nő

(ez lemaradt)

2012. jan. 15. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
:( Küldenél képet magadról? Szeged mellett lakom, nem hiszem, hogy ismerlek.
2012. jan. 15. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Az eddigieknek elment a link.. Ide írjatok légyszi, ha van vélemény. Őszintén mindent! Köszi
2012. jan. 15. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem is küldj, és meg írom, hogy mit gondolok :)
2012. jan. 15. 19:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem kaptam, elküldenéd mégegyszer?

(ötödik)

2012. jan. 15. 19:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is jöhet kép.

21/F

2012. jan. 15. 19:47
 10/11 A kérdező kommentje:

Itt reagálok a levelekre:

A kép minősége tényleg nem a legjobb, de telefonnal készült, ráadásul most, szóval lámpával. Nem feltétlen azzal jönnek, hogy kövér vagy bármilyen vagyok, csak pl lovagolok (már ebből felismerhetnek akik ismernek:), és ha csak órán válaszolok pl a tanárnak, a mögöttem ülő rögtön megszólal: "kanca", vagy ha valakivel beszélek, de köze nincs hozzá: "nyihaha", "mit nyerítesz már megint", pedig nem röhögtem, szóval nem arra, és egyáltalán nem nyerítve nevetek. Ezen kívül "a lóf*szveréshez laza csukló kell", és ehhez hasonló lovakkal másmilyen kapcsolatra utaló megjegyzések, de csak tőle, illetve néha a barátnőjétől... Csak úgy eleve zavar, ha le kell vetkőznöm, tavaly összesen ha háromszor voltam strandon, ez magába foglalja az osztálykirándulást, és egy szabadsrandolást, de arra is egy hónapig győzködtek mások, és én magam... Csak ha abból indulok ki, hogy milyenek szoktak lenni, akkor tuti kapok majd párat, amit most viszont nem lesz erőm elengedni a fülem mellett, mert mint mondtam, már a gondolattól is sírhatnékom van, főleg, ha még be is ugat majd valaki... Egyébként köszi mindenkinek! Ja és még egyik válaszoló/levelező: Van bikinim is természetesen, viszont úszás révén inkább egyrészesezek, a bikini túl macerás lenne, félrecsúszik, igazgatni kell, stb, szóval csak zavarna.

2012. jan. 15. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!