Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem? (lent bőv)

Mi van velem? (lent bőv)

Figyelt kérdés

Nem értem,mi a fene van velem.Szinte teljesen eltűnt a valóságérzetem...Nehéz elmagyarázni.Egyszerűen csak nem tudom felfogni,hogy itt vagyok,egy Föld nevezetű bolygón,és élem a mindennapi jelentéktelen életemet. Ébren vagyok,és szó szerint úgy érzem álmodok,ilyenkor idióta dolgok merülnek fel bennem(pl hogy jól képen vágok valakit,hiszen nem lesz következménye,mivel ez nem is a valóság-jobb példa nem jutott eszembe-).

Állandóan azon gondolkozom milyen hihetetlen,hogy itt vagyok,élem a saját kis életemet,szeretek és szeretnek...Meg egy csomó hasonló-fölösleges- dolgon.És nem tudom elhinni...

Egyszer volt egy durvább esetem is.Bementem a fürdőszobába,belenéztem a tükörbe,és a szó szoros értelmébe véve,nem ismertem fel magam!Mintha életemben először láttam volna magamat.Nem akartam elhinni,hogy én vagyok az. Félelmetes volt...

Ha ez számít állandóan álmos és kimerült vagyok,sokszor ok nélkül idegeskedek,a kötelezettségeimet képtelen vagyok elvégezni. Sok más dolgot is feltudnék még sorolni,de regény lenne belőle... Vélemények?

14/L

2012. jan. 10. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:

ezek skizofén tünetek...

ha szeretnél beszélniróla akkor küldj fb elérhetőséget..

egyébként szivesen meg nyugtatlak amikorideges vagy..:)

2012. jan. 10. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Felismerted, hogy a Mátrixban vagy.

Ilyen egyszerű.

Minden csak illúzió.

2012. jan. 10. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szüleid tudnak erről, beszéltetek már róla? Ha nem, akkor nem ártana, és jó lenne, ha ellátogatnál első körben egy pszichológushoz, hogy biztos választ kapj.
2012. jan. 10. 22:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

A szüleim elleneznék a dolgot.Egyszer már próbáltam utalgatni rá,apum hónapokig gúnyolódott rajtam,nekem erre semmi szükségem! :\

2012. jan. 24. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!