Csak velem bánt el így az élet?
Nincs sok barátom,ha van vagy 4,több sincs.
A lányoknak nem kellek,már attol zavarban vagyok ha szembe jön velem kettő,mert megbámulnak és egyböl sutyorognak.
Ami gondolom biztos hogy milyen ronda vagyok és stb.
Önkritikám borzasztóan nagy,egy undorító szarnak tartom magam.
Már azon is elgondolkoztam hogy véget vetek az életemnek.
Sose jön össze amit szeretnék,mintha mindig amikor eltervezek valamit,az ellenkezője jön össze.
Magas vagyok,és nem vagyok valami kövér és nem is sovány hanem épp normál testalkat.
3 anyajegy van az arcomon ami szerintem torzít ráadásul,és nem beszélgetek senkivel,kerülöm az embereket.
Szinte minden nap kapok kritikát,a külsőmre,de azt mondom hogy nem érdekel,de közben legbelül mindig marcangol hogy..miért pont én...
Mindig is magányos voltam,nem volt se barátnőm,se úgymond igazi jó barátom akire az életemet bíznám.
Csak velem bánt el így az élet?
Ha van még rajtam kívül hasonló ember,szívesen elbeszélgetnék vele,hogy mit tegyek ebben a helyzetben =/
Ui.:Ez megy már 3 éve...
14/F
hát nehogy azt hidd... nekem EGYETLEN barátom SINCS. sőt. még a családom is utál.. komolyan. egyszer volt barátom, dehát őt is csak neten ismertem meg és messze lakott, valószínűleg nem is szeretett meg semmi. elég dagadt vagyok, pluszba meg deszka is szóval pont ott nincs semmi ahol kéne lennie. már nőnek se merem hívni magam.. és ahogy te, én is gondoltam már öngyilkosságra. minden nap, kb.
de hogyha még ígyis van kedved beszélni, akkor írj nyugodtan, mindig szívesen fogadom mert nincs kivel beszélgetnem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!