Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak velem bánt el így az élet?

Coláskupak kérdése:

Csak velem bánt el így az élet?

Figyelt kérdés

Nincs sok barátom,ha van vagy 4,több sincs.

A lányoknak nem kellek,már attol zavarban vagyok ha szembe jön velem kettő,mert megbámulnak és egyböl sutyorognak.

Ami gondolom biztos hogy milyen ronda vagyok és stb.

Önkritikám borzasztóan nagy,egy undorító szarnak tartom magam.

Már azon is elgondolkoztam hogy véget vetek az életemnek.

Sose jön össze amit szeretnék,mintha mindig amikor eltervezek valamit,az ellenkezője jön össze.

Magas vagyok,és nem vagyok valami kövér és nem is sovány hanem épp normál testalkat.

3 anyajegy van az arcomon ami szerintem torzít ráadásul,és nem beszélgetek senkivel,kerülöm az embereket.

Szinte minden nap kapok kritikát,a külsőmre,de azt mondom hogy nem érdekel,de közben legbelül mindig marcangol hogy..miért pont én...

Mindig is magányos voltam,nem volt se barátnőm,se úgymond igazi jó barátom akire az életemet bíznám.

Csak velem bánt el így az élet?

Ha van még rajtam kívül hasonló ember,szívesen elbeszélgetnék vele,hogy mit tegyek ebben a helyzetben =/

Ui.:Ez megy már 3 éve...

14/F

2012. jan. 7. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, beszélgethetünk, szívesen segítek, ha tudok. 50/F (nem búza)
2012. jan. 7. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj. Azért kapsz kritikákat, mert annyira durván önbizalomhiányos vagy, hogy ezt mások is észreveszik és támadható felületnek bizonyulsz. Nálunk is volt iluen suliban. Szegény gyerekkel semmi baj nem volt, mégis folyton piszkáltuk, mert csendes volt, visszahúzódó, úgy adta magát a dolog. Szóval ne foglalkozz velük. a 3 anyajegy pedig... ne viccelj már :)
2012. jan. 7. 12:36
 3/9 anonim válasza:
Nem az számít hány barátod van, hanem hogy ők milyenek! Más véleményével meg ne foglalkozz! :) Én úgy élek hogy mindig önmagamat adom, magabiztos vagyok és nem számít ki mit mond...és ha valakinek ez nem tetszik akkor azt lesz*rom! ;) Hagyod hogy az emberek azt mondják neked hogy te nem érsz semmit...térdre kényszerítenek és soha nem hagynak felállni ha te nem teszel valamit! Az élettől kapod a legnagyobb pofonokat...bírni kell ezeket a pofonokat és menni kell tovább...hinned kell magadban!!! :)
2012. jan. 7. 12:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,de már elegem van mindig mindenki belém köt :(
2012. jan. 7. 13:25
 5/9 anonim válasza:
egyszerűen szard le..baja csak annak lehet aki saját magával sincs megelégedve...:)
2012. jan. 7. 13:34
 6/9 A kérdező kommentje:
És én nem vagyok..
2012. jan. 7. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:

hát nehogy azt hidd... nekem EGYETLEN barátom SINCS. sőt. még a családom is utál.. komolyan. egyszer volt barátom, dehát őt is csak neten ismertem meg és messze lakott, valószínűleg nem is szeretett meg semmi. elég dagadt vagyok, pluszba meg deszka is szóval pont ott nincs semmi ahol kéne lennie. már nőnek se merem hívni magam.. és ahogy te, én is gondoltam már öngyilkosságra. minden nap, kb.

de hogyha még ígyis van kedved beszélni, akkor írj nyugodtan, mindig szívesen fogadom mert nincs kivel beszélgetnem.

16/L

2012. jan. 7. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Számomra is ismerős helyzet, pedig többen is azt mondják, hogy szép vagyok, de én konkrétan egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam. Mintha ellenem fordult volna a világ... 15/L Nem csak veled bánt el így az élet.
2012. jan. 7. 23:28
 9/9 Horváth Kristóf válasza:
Nekem a nevelőapám alkesz, vele verekedek minden 7végén,anyám depis és öngyilkos akar lenni folyton,a rendes apám leszar, rokonok nincsenek, 1barátom volt, az is kiment külföldre, barátnőm sincs, de nem is akarok, amikor lehetett volna, kifejezetten szarul esett ha átölelt, egyszerüen iszonyodok a gyengédségtől,nem utálok senkit sem, csak nem kedvelem az embereket, és nem avgyok emos, csupán, annyiszor adtam meg az esélyt mindenkinek, de mindig buktam, és egyre lejjebb és lejjebb keveredtem.Én nem akarok meghalni, nem is drogozok, nem is iszok, egyedül vagyok eléggé.Lassan 2éve nem bezsélek senkivel sem, mert olyanokkal nem fogok logni, akik leszarnak meg lehuznak.Én sajna a kockulásba menekültem, tudom elitélik, de amikor vlaki megkérdi, h milyen votl a napom jól esik.És munkám is van.Szóval ha kell lelki help, adhatok :)
2012. jan. 16. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!