Velem van a baj vagy csak az élet nem jön be?! (társasági problémák) 19/f
Szia!
Bár én nem srác vagyok, hanem egy 16 éves lány, de én is rengetegszer érzem így, mint te.
Mivel nem vagyok beszédes fajta, ezért nagyobb társaságba nem sokszor járok, szívesebben lógok 1 max. 2 emberrel, mert ha mittomén, vagyunk 8-an, úgy sokszor nem tudok senkivel se beszélgetni.
Diszkóban életemben nem voltam, mert sem a technos tuc-tuc zenét nem bírom, a tömeget se. Házibulikba se járok. Életemben egyszer rúgtam be, k*rva szarul voltam, azóta soha többet, mert míg a többieknél az volt, hogy jókedvűk volt, és nevetgéltek, én csak ittam - és utána rá fél órára rókáznom kellett rögtön, szédölögtem. Nekem nem volt meg az a "boldog" "jókedvűség" ami a többieknek igen. Nem tudtam röhögcsélni, vagy hülyéskedni, csak szédültem... ezért nem is iszom gyakran, ha iszom, max. kóstolót.
A gitár jó ötlet. Szerintem a lényeg, hogy találj valami célt az életben. Én pl. most kezdtem el sütni-főzni megtanulni (te srác vagy, szal nyilvánvalóan valami más cél kell). Elkezdhetnél sportolni, focizni, kosarazni, vagy nagyon menők mostanában a gördeszkások.
A zenélés se rossz ötlet, lehet csak a gitár volt rossz választás. Nem lehet, hogy dobbal vagy valami mással többre mennél?
Találj valami jó kis hobbit, és több barátot is szerezhetsz, esetleg jobban megnyílsz mások felé. :)
12.33 folyt.:
Ja és az "élet" nem egyenlő diszkóba járás, piálás, nagy társaság, csak mostanában divat lett ezt hirdetni. Az élet az, amikor megtalálod a neked való embereket, helyeket, tevékenységeket, és jól érzed magad. Nem az az "élet", ha kényszeresen megpróbálsz olyan lenni, mint a sablon. Az gagyi, szánalmas élet (nem annak, aki alapból olyan, hanem annak, aki erőlködik).
A sport sokat segíthet, önbizalmat ad.
Ha ügyes vagy kezdj el valami csapatsportot, ha úgy érzed kicikiznének akkor először inkább találd meg saját magadat egy olyan sportban, amit egyedül lehet űzni (úszás, bicaj, ) vagy akár páros sportok, mint ping-pong, tenisz.
Hidd el, hogy ez segíteni fog. Persze ne add föl az elején, mindenhol vannak buktatók, nehézségek az életben, ezeket le kell küzdeni.
ismerős helyzet. ha szeretnél beszélgetni, írj privátot.
én 18/L nincs sok barátom, és elég gyakran érzek hasonlót....
Jól írták az "élet" nem szűkíthető le a bulizásra.
Gyakori jelenség ha hárman vannak akkor az a kettő fog össze amelyik régóta ismerik egymást.
Már meglévő klikkekbe nehéz bekerülni.
Én is tapasztalok ilyet néha.
Gondolj bele h egyetemen naponta több összeszokott osztályba kell bemenni idegenként, az se piskóta. :P
Legjobb ha olyanok társaságát keresed akikkel tudsz közösen vmit csinálni, ha le vannak kötve az emberek energiái akkor nem marad a csipkedési sorrendre és a kiközösítésre, ráadásul a közös tevékenység közben összeszoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!