Csak én vagyok az egyetlen, akinek hiányzik egy barát?
01:09-es vagyok!
Bocsi, nem magyaráztam el érthetően, de beszélhetnék én itt napokat erről, de akkor röviden válaszolok!
Én nem akarom megismerni magam, tudom milyen vagyok, másokat akarok megismerni, már Általános iskolában is én voltam az 'osztály pszichológusa'.. A mostani osztályom nagyon ilyen beszélgetős, mármint az értelmesebbik része, de eközben, ahogy te mondtad, állandóan hülyülünk, szívatjuk egymást, dugunk (jó azt nem) iszunk stb.. És be is tudok illeszkedni, sőt szeretnek, ma kaptam egy levelet is, amiben elég sok mindent leírt az egyik fent említett haver :) Csak az a baj, h olyan igaz barátom nekem sincs, de lehet én vagyok az oka...
tudok olvasni jaja :)
Csak arra akartam kitérni, hogy elég sokan kivannak hogy nincsenek rendes barátai, de nem járnak el otthonról, mert nem csak a suliban lehetnek barátaid, ha pedig nincs olyan ember a suliban meg az ismerőseid között, és rögtön le kell támadni mikor elég érthető volt a válasz, el kell gondolkodni, nem e stílussal van a baj :)
Ez most nem a kérdezőnek szól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!