Hogyan tudok majd beilleszkedni a "felnőttek" világába? (többi lent)
Nos,még csak 15 éves vagyok,de már egyre többször merül fel a kérdés bennem hogy mit fogom kezdeni magammal ha betöltöm a 18.életévemet..
Én egy 3éves szakképző iskolába járok,ezért már 17 éves koromban dolgozni fogok..(elvileg)
A családomtól sok támogatást nem nagyon várok,főleg nem anyagit..rokonokról szó sincs,nem tartjuk velük a kapcsolatot,szóval csak a családban lévőktől(apám,anyám,bátyám).
Elvileg apum vesz majd egy házat(szüleim elváltak,anyummal élek,s ez a ház amiben most lakunk a bátyám nevén van,na meg amúgy sem akarok anyum nyakán maradni..)
Tehát elvileg apum vesz majd egy lakást,ami az én nevemen lessz,s mivel apum kamionsofőr oda tudok majd költözni,hisz ő csak egy hónapban 1x jön haza..
De az apám szavára nem lehet sokat adni,így felkell készülnöm egy ház vételére is...
Kicsit félek,mert autót is kell vennem majd,hogy ne az édesanyámét keljen használom sokáig..(az elején még ugyis az övet fogom használni,hisz nemlessz pénzem autót venni..báár lehet hogy a buszozást is fontolóra fogom venni)
SOkat irtam igy nemtudom hogy még mit kellene hozzá tennem...ha eszembe jut még valami hozzáírom..
Köszönöm annak aki csak elolvasta,de annak méginkább aki valami tanácsot vagy bíztatást is ír..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!