A megalázottság-érzést hogy lehet megszűntetni? Nem bírom már.
Engem is megaláztak ált.iskolában:(:(
Szinte az év összes napján:(
de...amikor középsuliba kerültem teljesen más lett minden:):)
Egyből nyitottab lettem és barátkozósabb és nagyon sok embert mondhatok barátnak:):)
Régen volt egy csaj aki elhitette velem hogy ő a legjobb bnőm,de közbe folyton kibeszélt és mindenkit ellenem forditott..Nagyon sokat sírtam is miatta...
Nem volt barátnőm,haverom semmi...csak a megalázás:(((
De...mivel ezzel a lánnyal egy suliba kerültünk és tőlem nem tudott elszakadni igy vissza adtam neki azt amit ő adott nekem....nem olyan durván ahogy ő csinálta,csak módjával:D:D
És nekem ez esett a legjobban:D:D
Ma már jót röhögök a csajon is:D:D H mekkora egy balfék aki ezzel minősiti magát h mindenkit kibeszél és keveri a sz*rt megállás nélkül:D:D
Nyílj meg szerezz barátokat vagy azokkal akikkel jóba vagy mindig probálj közös progikat szervezni,azok segitenek ebben:);)Hidd el nekem...tapasztalat:)
Vagy szedj össze magadnak egy párt:)És ne a múlton gondolkozz mert az már elmúlt..hanem élj a jelennek és tervezd a jövőd:)
Ha gondolod irj privit és felvesszük a kapcsit:)
Puszillak(K)
Szerintem a forrást kell elkerülni.vagy
Próbáld meg tisztázni a helyzetet elmondani a sérelmeidet
annak aki ezt tette veled vagy csak ird le neki ha személyesen nem megy.
A kineziologus meg pszichologus jó,ők tudnak segíteni de tudd hogy kemény munka lesz ebből kigyógyulni.
De az első lépés h tisztázd a sérelmeidet aztán pedig állj ki magadért
ne hagyd magad többé megalázni.Persze talán egyből nem fog menni de fokozatosan biztos.
Próbáltam tisztázni, elmondani, de egyszerűen képtelenség. Abszolút nem érdekli. Néha már úgy érzem, sosem lesz ennek vége, de remélem tévedek.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!