Miért van ez, hogyan tudnám megszüntetni?
Nagyon fontos lenne.
Már alapvetően kicsi az önbizalmam, és ha később kezdek el tanulni mint akartam (különböző okok miatt), akkor elmegy a kedvem a tanulástól,mert úgy érzem a napi mennyiséget már nem tudom megtanulni. Más is már járt hasonló cipőben?
egy tanárom mondta:
"lelkiismeretfurdalás ellen, legjobb a tanulás"
remélem vmit segítettem
helló!
Ne félj, nincs mitől. Ha nem tudsz beletömni annyi mindent a fejedbe, akkor nem tudsz, nem kell ezért rosszul érezd magad, az a lényeg, hogy amit ki tudsz magadból hozni, azt tedd meg. Ha tudod magadról, hogy nehezebben megy most a tanulás(ami lehetséges, pont a saját magad felesleges stresszelése miatt van), akkor nem kell magad emészd, lásd be, hogy most gyengélkedsz. Ha azért van ténylegesen, amit leírtam a zárójelben, akkor viszont azt tudom tanácsolni megint csak, hogy nincs mitől tartsál, tudod mik a határaid, senki sem várhat el tőled többet. Ha valaki lenéz ezért, akkor ő a rossz, tehát neked nem kell emészd magad.
Én azt tanácsolom, higgadj le egy kicsit most, szedd össze a gondolataid, elemezd magad egy kissé, és írd le mire jutottál. A legfontosabb a nyugalom.
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!