Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem szeretem, miért...

Miért nem szeretem, miért idegesítenek az állatok?

Figyelt kérdés
Leginkább a kutyák, utánuk pedig következnek a macskák. Egyszerűen nincs türelmem hozzájuk. Utálom hogy hangosak, megesznek mindent, ha sétálok valahol majd' szét szakítják a kerítést, agresszívak, a macska karmol stb. Egyébként nyugodt, kedves ember vagyok, de a kutyák és a macskák, és az emberek, akik mindennél jobban szeretik őket, valahogy feldühítenek. Ezért is nem írtam az "állatok" kategóriába, mert ott valószínűleg, csak lehordtak volna, hogy mekkora érzéketlen szar ember vagyok, hogy nem szeretem a "kedvenceiket".
2012. jan. 3. 16:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát, a természetet szeretem, mindennél jobban.
2012. jan. 3. 17:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egy amolyan "véresszájú állatvédő"-szerűség lennék (tetszik ez a kifejezés! :D), de akkor is azt mondom, hogy nem kötelező mindenkinek imádnia a kutyákat, macskákat. Akkor van gáz, ha valaki írtja is, csak azért, mert nem érti őket. Lehet, hogy valami kiskorodban gyökerező negatív élmény lesz ez is. Én pl. azért nem vagyok odáig a pici ölebekért, mert az egész pereputtyom azt ajnározta nekem anno agyba-főbe. Divatból meg hülyeség bármiért is rajongani szerintem. Sosem volt még olyan kutyád/cicád, amit kedveltél esetleg?
2012. jan. 3. 18:23
 13/14 A kérdező kommentje:
De, van most is. Kedvelem, amikor nyugodt.
2012. jan. 3. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor nincs is akkora vész :) Általában a háziállat viselkedése tükrözi a gazdája mentalitását, szóval ha a kutya majd' széttépi a kerítést, az a gazdája hanyagságáról árulkodik. Valahol nekem szánalmas ás nevetséges, hogy befogad valaki egy kutyát azzal a feltett szándékkal, hogy tanítgatja, gondját viseli és egyebek, de a füle botját sem mozdítja ennek érdekében. Csoda, hogy a kutyi zabolátlanná válik akár egy neveletlen gyerek?
2012. jan. 3. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!