Az baj, ha tisztában vagyok a szépségemmel és?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 27 kg-t fogytam, és annak ellenére, hogy még kéne 5-6 kg-t, több lett az önbizalmam. Sosem gondoltam azt, hogy csúnya lennék, de most kifejezetten tudom, hogy szép az arcom, ugye az is fogyott, meg ilyenek. Több az önbizalmam, bátrabb vagyok, ki merek állni emberek elé, rá merek nézni az emberekre, srácokra, vissza tudok szólni elég rendesen, ha mondanak valamit, legyen szó bántó dologról vagy kulturálatlan hangnemről. Kezdek kétségbeesni, hogy fennhéjázó, beképzelt liba leszek vagy már vagyok (?). Nem cikizek ki senkit, nem nézek le senkit, nem alázok meg senkit, viszont észrevettem, hogy a nem betegségből kövér emberekhez máshogy viszonyulok. Nem röhögöm, nem csúfolom őket, de ideges leszek, hogy úr isten, mit csinál, miért hagyja magának ezt? Jó ez neki? Ha nem, miért zabál és miért nem tesz valamit, ahelyett, hogy tömi magát aztán meg hisztizik, hogy miért kövér. Idegesít az ilyen, viszont kezdek aggódni magam miatt, nem akarok gonosz, nagy arcú hülye lenni. Mit tehetnék?2012. jan. 2. 18:59
11/13 anonim válasza:
Azért vagy ideges, mert kövér voltál. Igazából te még mindig egy lefogyott kövér vagy, ezért idegesít.
12/13 A kérdező kommentje:
Régen nem idegesített, mikor kövér voltam.
2012. jan. 2. 20:21
13/13 anonim válasza:
Neked is volt olyan időszakod, amikor csak tömted magadba a kaját, és siránkoztál, hogy kövér vagy, nem? Hiszen valahogy disznó lettél, és az nem egy nap alatt történik. Szóval legyen benned megértés mások és magad felé, mert hidd el, magadat látod bennük, azt az énedet, aki csak zabált és nem tett semmit a javulásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!