Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Régen voltam szoliban és nem...

Régen voltam szoliban és nem vagyok tisztában az alapvető dolgokkal . Segitenétek?

Figyelt kérdés

12 évesen voltam utoljára szolizni, amikor nyaraltunk apámékkal... ( állószoliba) azóta nem voltam egyszer sem mert elég könnyen lebarnulok a napon.. viszont most áprilisba elszeretnék menni mert már nagyon barna akarok lenni és ez nem várhat nyárig.. azzal nem vagyok tisztába például hogyha bemegyek 20 percre de már 10nél ugyérzem h kiakarok menni mert ez nekem sok akkor kitudok menni 10 perc után is annak ellenére h 20 percre van beállitva ?

Miközben benntvagyok végig tartsam csukva a szemem?

állószoli az tényleg jobban megfog ? mire kell ügyelnem még szolizás közbe ?

irjatok választ légyszi.. tudom h elég hülye kérdeések de télleg rég voltam már szoliba :$

16/L

2009. ápr. 7. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szia, nehogy sok időre menjél be elsőnek!attól függ milyen erős a cső!és persze 3-6perccel kezdjél az első hetekben ésegy héten egyszer max kétszer.egy hónap után kipróbálhatod a 10percet.
2009. ápr. 7. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szia!tényleg csak 5-6 percre menj.én fekvőszoliba járok,én szeretem.használj vmilyen szolikrémet,attól szép színed lesz és hidratál is.igen tartsd csukva a szemed.van szemüveg is de attól a szemed körül fehérebb lehet a bőröd én nem használom.ja!és az arcodra lehetőleg arra való krémet használj!1 héten mehetsz kétszer is az elején amíg le nem barnulsz.sok sikert!
2009. ápr. 7. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :$
2009. ápr. 8. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!