Barátnőmnek szeretnék karácsonyra valami pólót vagy blúzt venni. De méretekkel nem vagyok tisztában xD. Magassága 175-180 körül van és a súlya 55-60 kiló kb. Na most kellenétek ti! Mekkora kb az ő ruhamérete?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 22:15
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg S-es. De azért nézd meg, hogy mekkora mielőtt megveszed, mert nagyon magas, nehogy rövid legyen vagy valami :D
2/8 anonim válasza:
szerintem M-es kell rá. S az túl kicsi, mondjuk mellbőség is számít!
3/8 anonim válasza:
áá
s-est hordok
160 cm,49kg,80D mellbőséggel..
Tuti nem jó rá az s-es!
4/8 anonim válasza:
sztem M-es kell neki, mivel elég magas.
én 165 centi vagyok, és 50 kilo. S-es ruhát hordok, néha XS-est.
ő 10 centivel magasabb, de csak 5 kilóval vékonyabb....háááát...az a baj h a magasságához képest túl vékony. de egy S-es ruha egy 175-180 centis lányra tuti h nemlesz jó, a köldökéig se fog érni. sztem M-est vegyél neki, de olyan boltban ahol vissza lehet cserélni X napon belül a ruhát:D ésakkor karácsony után ha nemjó betudja cserélni eggyel kisebbre.
5/8 anonim válasza:
M-es biztosan kell neki, nehogy kisebbet vegyél, amúgy ha felmész pl az Otto honlapjára ott van mérettáblázat hogy magassáokhoz kb mekkora méretek tartoznak szerintem azt nézd meg, és M-esnél kisebbet semmiképp sem vegyél. de mondjuk egy mellméret sem ártana :D:)
6/8 anonim válasza:
Én 170-172 cm és kb. 56 kg vagyok, nekem S-es és M-es ruháim vannak. Szerintem neki az M-es lesz jó, mert magasabb nálam, de szinte minden ruhát eltérően mérteznek...
7/8 anonim válasza:
nézd meg sunyiban a ruhaméretét ;) akkor tuti nem veszel rossz méretet :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2009. dec. 24. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!