Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az baj, ha tisztában vagyok a...

Az baj, ha tisztában vagyok a szépségemmel és?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 27 kg-t fogytam, és annak ellenére, hogy még kéne 5-6 kg-t, több lett az önbizalmam. Sosem gondoltam azt, hogy csúnya lennék, de most kifejezetten tudom, hogy szép az arcom, ugye az is fogyott, meg ilyenek. Több az önbizalmam, bátrabb vagyok, ki merek állni emberek elé, rá merek nézni az emberekre, srácokra, vissza tudok szólni elég rendesen, ha mondanak valamit, legyen szó bántó dologról vagy kulturálatlan hangnemről. Kezdek kétségbeesni, hogy fennhéjázó, beképzelt liba leszek vagy már vagyok (?). Nem cikizek ki senkit, nem nézek le senkit, nem alázok meg senkit, viszont észrevettem, hogy a nem betegségből kövér emberekhez máshogy viszonyulok. Nem röhögöm, nem csúfolom őket, de ideges leszek, hogy úr isten, mit csinál, miért hagyja magának ezt? Jó ez neki? Ha nem, miért zabál és miért nem tesz valamit, ahelyett, hogy tömi magát aztán meg hisztizik, hogy miért kövér. Idegesít az ilyen, viszont kezdek aggódni magam miatt, nem akarok gonosz, nagy arcú hülye lenni. Mit tehetnék?
2012. jan. 2. 18:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
43%
Tegyél fel képet.
2012. jan. 2. 19:02
 2/13 A kérdező kommentje:

Hát hogyne.

1, Nem az én kinézetem volt a kérdés.

2, Ha feltenném, 5 hozzászólásból 5 az lenne, hogy milyen ronda vagy. Tudod, csak azért is alapon... :)

2012. jan. 2. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Támogatom az előttem szólót, tegyél fel képet, legyünk tisztában mi is a szépségeddel. Egy ilyen előtte-utána képet.
2012. jan. 2. 19:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Itt most teljesen mindegy hogy nézek ki, nektek is meg nekem is. A kérdés tulajdonképp egy jellemet tartalmaz, erre lennék kíváncsi, hogy hogy tudnám kikerülni, hogy nagyképű legyek, ilyenek. Ez egy csúnya emberrel is előfordulhat. Én szép vagyok, senki nem mondott még mást a hátam mögött sem, még az is bevallotta, aki utál ( azt, is, hogy ezért utál... van ilyen) Most olyan nagy dolog ezt bevallani? Rengeteg lány van, aki meg van elégedve magával, elég csak szétnézni a kérdések közt is, amik arra irányulnak, meg vannak-e elégedve magukkal.
2012. jan. 2. 19:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem baj az, hogy tisztában vagy vele. Az jó.

Tudod sokakkal megesik az, hogy átesik a ló túloldalára. Inteligencia kérdése, hogy meddig marad ott az ember. A tény, hogy nem akarsz olyan lenni, az biztató.

Mások nyűge, baja meg másra tartozik. Én addig nem foglalkoznék más bajával, amíg az illető meg nem kér, hogy segítsek neki.

Ügyes vagy, hogy volt erőd változtatni. Ahhoz több erő kell, hogy úgy is maradj.

Azt kívánom, hogy marad mindig olyan, amilyen szeretnél. Ha érzed, hogy változol, akkor tedd fel a kérdést magadnak tükör előtt, hogy jó lesz ez így. Ha a válasz igen, akkor változz nyugodtan.

Továbbra is erőt, egészséget.

2012. jan. 2. 19:09
 6/13 anonim válasza:
Honnan tudod az illetőröl ha ránézel hogy nem betegségből kövér?
2012. jan. 2. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem baj ha tisztában vagy vele, mindaddig míg nem válsz lekezelővé, flegmává másokkal szemben. Amit csinálsz, hogy felkapod a vizet, ha meglátsz egy kövér ember, normális, mert te tudtál változtatni és nem érted, hogy más miért nem képes rá.
2012. jan. 2. 19:15
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a témába vágó választ, kedves 3.!

Egyébként nem ránézésre írtam, hanem olyan emberekre gondoltam, akikkel kapcsolatban állok.

2012. jan. 2. 19:15
 9/13 anonim válasza:
Szia! Van pasid? Ha nincs irj privit. Szeretem a határozott céltudatos lányokat! Puszi
2012. jan. 2. 19:18
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek is.

Egyébként nincs barátom, de randizgatom egy sráccal, és amúgy sem szeretek neten ismerkedni ebben a formában, ahogy te gondolod, csak barátkozni. :)

2012. jan. 2. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!