Az baj, ha tisztában vagyok a szépségemmel és?
Hát hogyne.
1, Nem az én kinézetem volt a kérdés.
2, Ha feltenném, 5 hozzászólásból 5 az lenne, hogy milyen ronda vagy. Tudod, csak azért is alapon... :)
Nem baj az, hogy tisztában vagy vele. Az jó.
Tudod sokakkal megesik az, hogy átesik a ló túloldalára. Inteligencia kérdése, hogy meddig marad ott az ember. A tény, hogy nem akarsz olyan lenni, az biztató.
Mások nyűge, baja meg másra tartozik. Én addig nem foglalkoznék más bajával, amíg az illető meg nem kér, hogy segítsek neki.
Ügyes vagy, hogy volt erőd változtatni. Ahhoz több erő kell, hogy úgy is maradj.
Azt kívánom, hogy marad mindig olyan, amilyen szeretnél. Ha érzed, hogy változol, akkor tedd fel a kérdést magadnak tükör előtt, hogy jó lesz ez így. Ha a válasz igen, akkor változz nyugodtan.
Továbbra is erőt, egészséget.
Köszönöm a témába vágó választ, kedves 3.!
Egyébként nem ránézésre írtam, hanem olyan emberekre gondoltam, akikkel kapcsolatban állok.
Köszönöm nektek is.
Egyébként nincs barátom, de randizgatom egy sráccal, és amúgy sem szeretek neten ismerkedni ebben a formában, ahogy te gondolod, csak barátkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!