Levágatnád az egyik kisujjadat, ha cserébe soha többé nem éreznél fizikai fájdalmat?
Nem, soha!
Nagyon fontos a fájdalom, ahogy az előttem válaszolók is leírták, hisz érezteti ha baj van.
___
De érdekes a kérdés... Soha nem éreznék fájdalmat? Belémharapna egy cápa nem érezném vagy ha ferrobbannék, tűzbe mennék? :D
Fura..
De akkorse! SOHA!
Igen is meg nem is.
Meggondoltam nagyon sokszor.
Bár mivel a szépségért ugye meg kell szenvedni, nagyon sok esetben jól jönne (:
De néha jó érzés a fizikai fájdalom. Szerintem.. De senki ne gondoljon semmilyen morbid dolgokra :D
ha sérthetetlenség, vagy legalábbis valami hasonló is társulna hozzá (pl ezután nem lennék beteg, azonnal vagy nagyon hamar begyógyulna minden sebem, pl ha megégek stb, olyan x-menes Farkas-szintű öngyógyításra gondolok) akkor bevállalnám.
De a fenti feltételek nélkül nem, mert fontos, hogy tudjam, hogy minden rendben van-e a szervezetben, és a vészjelző sokszor a fájdalom. Nem akarnék pl vakbélgyulladás miatti bélperforációba belehalni, úgy, hogy nem is tudok róla, hogy bajom van...
Előzőnek: a lábadon a kisujjadra igen is szükség van az egyensúlyzásnál.
Nem vágatnám le Én sem, az okokat már elmondták elöttem, nem akarom ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!