Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Levágatnád az egyik kisujjadat...

Levágatnád az egyik kisujjadat, ha cserébe soha többé nem éreznél fizikai fájdalmat?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, soha!

Nagyon fontos a fájdalom, ahogy az előttem válaszolók is leírták, hisz érezteti ha baj van.

___

De érdekes a kérdés... Soha nem éreznék fájdalmat? Belémharapna egy cápa nem érezném vagy ha ferrobbannék, tűzbe mennék? :D

Fura..

De akkorse! SOHA!

2009. máj. 21. 17:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen is meg nem is.

Meggondoltam nagyon sokszor.

Bár mivel a szépségért ugye meg kell szenvedni, nagyon sok esetben jól jönne (:

De néha jó érzés a fizikai fájdalom. Szerintem.. De senki ne gondoljon semmilyen morbid dolgokra :D

2009. máj. 21. 18:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

ha sérthetetlenség, vagy legalábbis valami hasonló is társulna hozzá (pl ezután nem lennék beteg, azonnal vagy nagyon hamar begyógyulna minden sebem, pl ha megégek stb, olyan x-menes Farkas-szintű öngyógyításra gondolok) akkor bevállalnám.

De a fenti feltételek nélkül nem, mert fontos, hogy tudjam, hogy minden rendben van-e a szervezetben, és a vészjelző sokszor a fájdalom. Nem akarnék pl vakbélgyulladás miatti bélperforációba belehalni, úgy, hogy nem is tudok róla, hogy bajom van...

2009. máj. 21. 18:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert a fájdalomnak is fontos szerepe van. Nélküle nem tanultad volna meg soha, hogy a forró sűtőre nem célszerű ráülni. STB.
2009. máj. 21. 20:19
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
igen:)
2009. máj. 22. 19:13
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Nem sok hasznát veszem, de mégiscsak a részem.
2009. máj. 22. 20:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem.
2009. máj. 22. 21:25
 18/20 anonim ***** válasza:
81%
a kislábujaimat, akár mindketőt! azokra nincs szükség az egyensújozáshoz és ha cipőben vagyok ugyse látja senki hogy nincs!
2009. máj. 23. 18:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Előzőnek: a lábadon a kisujjadra igen is szükség van az egyensúlyzásnál.

Nem vágatnám le Én sem, az okokat már elmondták elöttem, nem akarom ismételni.

2009. jún. 6. 18:43
 20/20 anonim ***** válasza:
soha
2010. júl. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!