Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levágatnád a hajadat, hogy biztos legyél abban, hogy a párod vonzónak tart?
Derékig érő hajam van, nagyon szeretem, most viszont támadt egy kis kétségem... :( (Ilyen: [link] Összejöttem azzal a pasival, akit elég régóta szeretek, minden jó és szép, múltkor viszont azt mondta, hogy ő mennyire nagyon vonzónak tartja a rövid hajú nőket... Konkrétan mutatott is egy képet, ezt: [link]
Mitévő legyek szerintetek? Nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni. :(
Mostanában már attól is tartok, hogy nem is szereti a nőies stílusomat, hanem az ilyen jön be neki... :/
L21
Nem!
Ha valakivel összejövök, akkor úgy tetszem neki, ahogy vagyok. Persze olyanban elfogadok én is tanácsot, hogy "ne hordj kéket, mert nem áll jól", de drasztikusabb beavatkozásra nem lehetne rávenni.
Nálunk annyi volt, hogy javasolt (nem erőltette, javasolta!), hogy a vörösnek egy másik árnyalatára fessem a hajam. Megnéztem, tényleg nem volt rossz ötlet, azóta egy árnyalattal világosabb - de ebben benne van, hogy ha nem tetszene, bármikor visszafesthetném sötétebbre.
Imádnálak,a hosszú ápolt haj az első gyengém.
Figy ha úgy tartana vonzónak akkor vágasd.
De én például,ha a csajom levágatná akkor annyi volt,szakítás lenne,nekem ez hozzátartozik a nőiességhez,ez ALAP dolog.
Persze én is megteszem neki amit kér.
Nagyon szép a hajad büszke legyél rá.
23F
Gondolom a képen nem Te vagy, ráadásul a hajad is csak hasonlóm inkább a mérete miatt tetted fel.
Nekem is hosszú a hajam és mondta már lány, hogy ha levágatom, összejöhetünk. Fodrásznál nem jártam, ebből kitalálhatod, hogy mi volt fontosabb. 26F
Ne vágasd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!