Karácsony óta csak fekszem és netezek. Meg tvzem eszem néha pisilek ebből áll a napom egész nap az ágyban és ezt gondoltam folytatni masodikáig vajon ez normális? Más is csinálja ezt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 14:48
11/18 A kérdező kommentje:
"9mivel műtöttek?
10nem a szüleimmel élek férjem van és nem dolgozom csak máskor ügyeket intézek vásárolok tornazom wellneszezek de most kedvem sincs hozzá meg férjem is itthon van ezért nem mozdulok ki
2011. dec. 29. 15:11
12/18 anonim válasza:
Előző, gondolom, a Kérdező még középiskolás kiskorú, tehát ez simán belefér. Ha téliszüneted van, akkor szóljon a pihenésről, más gyerek se csinál többet, max bulizik. Azért menj ki a friss levegőre egyet sétálni.
13/18 anonim válasza:
Hat en is ezt csinalom, de tudom,hogy nem jo.:S
14/18 anonim válasza:
Én csak egy ilyen döglős napra vágyom, de eddig nem jött össze. 3-án meg már melo... :)
23N
15/18 anonim válasza:
Mi is csak döglődünk karácsonykor, meg húsvétkor is. Mint mindenki előre megfőzünk, nagytakarítás, meg ilyenek, szóval csak a napi minimumot kell csinálni ilyenkor. Most is megy a Tv, számítógép, és társasozunk a gyerekkel. Közben felkajoljuk a még megmaradt kaját, és sütit, mert kicsit túlteljesítettem. :)) Nemsokára úgyis kezdődik megint a pörgős hétköznapok......
16/18 anonim válasza:
Én is ugyanezt csinálom. Csak nekem van mikor átjön a párom, de akkor csak eszünk,fexünk,tv-zünk, az egyetlen mozgásom a 10-15 perces lovagló póz...
17/18 anonim válasza:
Én is ezt csinálom nagyjából, de azért az ágyból felkelek. Tökéletesen elhanyagoltam magam, úgyhogy ideje lenne például hajat mosni :D
De amúgy a szünet arra való, hogy pihenjünk nem?
18/18 Rambo97 válasza:
Én nem hízok mert leizzadom a zsírt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!