Milyennek tartod az életed?
Néha egy rakás szarnak, néha jónak. Sok dologtól függ :P
Elégedettnek nem vagyok elégedett egy cseppet sem. Sem magammal sem az életemmel ^^
21F
én szeretem az életet:) nem azért mert olyan fene tökéletes lenne... nem azért mert jobb lenne mint bárkié, vagy mert szerencsésebb lennék. de rengeteg lehetőség áll előttem, és megtanultam úgy tekinteni az életre mintha kalandot élnék. Én irányítom, a múlt csalódásai mind az én hibáim, és hálás vagyok értük mert tanulságokat vonhattam le belőlük.
Aki elégedetlen az életével, az csak magát hibáztathatja, néhány extrém esettől eltekintve. Ez a legnagyobb ajándék, csak tudni kell használni:)
Sok minden miatt tudnék panaszkodni. Az egészségem nincs teljesen rendben...hormonproblémám van, félek, hogy emiatt gyerekem sem lehet, nagyon gyakori fejfájással küzdök meg egyéb apróságok.
Emellett a testemmel sem vagyok éppen megelégedve, hosszasan tudnám sorolni, hogy min változtatnék.
DE: Csodálatos családom van, a szüleim szerencsére egészségesek, van egy tökéletes párom, vannak barátaim, nem kell éheznem. Nem vagyok milliomos, de amire szükségem van, az megvan.
Olyan suliba járok, amit imádok, és örülök neki, hogy "megengedhetjük" magunknak.
Örülök, hogy van olyan dolog, amiben ha nem is kiemelkedően tehetséges, de azért viszonylag jó vagyok.
Úgyhogy összességében azt mondom, nincsen okom panaszra!:)
Egyáltalán nem vagyok megelégedve az életemmel semmilyen téren, viszont érzem hogy képes vagyok a változtatásra. Nagyon kemény menet lesz, de bírni kell a pofonokat mert csak így lehet győzni :)
magamat jónak tartom, csak a világ szar ahol élek, előbb utóbb elfogy az erőm és megöl. a zsarnok tőke rabszolgája vagyok és nem tudok ellene semmit tenni. ez tragédia
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!