Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan álltok fel, ha padlón...

Hogyan álltok fel, ha padlón vagytok?

Figyelt kérdés

Elsősorban azokat kérdezem, akiket elhagytak, vagy szimplán szerelmi bánatuk van.

Hogyan gondolkodtok ilyenkor?

Én állandóan rá gondolok, és nem bírok semmi másra koncentrálni.

2011. dec. 22. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha van valami meló hobbi akkor vessed bele magad!

Én szó szerint a melóba szoktam temetkezni eleinte,majd aztán jönnek a hobbik,majd a tv sorozatok,játékok.

Ilyenkor érdemes jó sorozatokat nézni Pl:Két pasi és egy kicsi,Így jártam anyátokkal,Agymenők ha bírod a kockahumort,

Southpark-nak a sorozatát.

Ilyenkor mindig vígjátékot kell nézni mert anevetés azért egy picit mindig is javít a helyzeten és talán oldottabban tudsz néha hozzá állni így a dolgokhoz is.

Ha vannak barátaid akkor szedd elő öket ,menj el bulizni minél többet,ha kell ídd le magad a sárga földig :)

2011. dec. 23. 00:08
 2/2 anonim ***** válasza:

leiszom magam és egyéb olyan dolgokat csinálok amik elterelik a figyelmem pl nézek valami izgalmas filmet /sorit és közben nyomom befelé a sok édességet

aztán 2-3 ilyen hét után jobb lesz egy picit és ki tudok már menni az útcára :D

2011. dec. 23. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!