Idén töltöm a 23-at. A Barátaim és a Családom elfogadnak így, de az emberek az utcán úgy néznek rám, mint egy bolondra,pedig nem vagyok hangos és nem beszélek csúnyán. Csak mosolyog és nevetek- ezt sem úgy, hogy a fél város hallja. Már azt is terjesztették, hogy drogozok, de még csak füvezni, se füveztem.
Egy lány
2009. máj. 19. 11:23
1/9 anonim válasza:
Mosolygással nincs semmi baj, sőt, az pozitív, azt mindenkinek kéne. De min nevetsz? Mész az utcán egyedül és nevetsz vagy mi? :) Mert akkor az hülyeség :)
2009. máj. 19. 11:37
2/9 anonim válasza:
Ha jol esik, nevess, bar en is a falra maszom azoktol az emberektol, akik a nap 24 orajaban mosolyognak. Mu.
2009. máj. 19. 11:54
3/9 anonim válasza:
Ez itt Magyarországon furcsa, mi egy ilyen depressziós nép vagyunk. De amúgy én is sokszor vagyok úgy, hogy pl. ülök a buszon és eszembe jut valami vicces és akkor akaratlanul is elnevetem magam. Sokszor engem is hülyének néznek, de hát ez van, ha egyszer jó kedvem van, akkor én mosolygok. Oké, nem járkálok hatalmas vigyorral az arcomon, de mondom, nekem gyakran vannak vicces gondolataim, és nem tudom csak úgy visszafogni a kis nevetéseimet.
egy 22 éves lány
2009. máj. 19. 13:08
4/9 anonim válasza:
Sajnos MO-n mindenki furcsa,aki normális.
2009. máj. 19. 13:23
5/9 A kérdező kommentje:
Természetesen nem úgy, hogy össze- vissza nevetgélek, vagy bele vigyorgok egy ismeretlen arcába. Pl.: megyek az utcán a vőlegényemmel beszélgetünk, mosolygunk és olyankor az emberek jó messzire elkerülnek minket és úgy néznek ránk, mint a bolondokra. Társaságon belül én kezdeményezem a poénokat, amire a barátaim vevők és akkor aztán megy a hülyeség. :) De ilyenkor is az előbbit tapasztalom. Vagy jön egy depis ismerős és próbálja elrontani a hangulatot. Nem értem miért?
2009. máj. 19. 13:50
6/9 anonim válasza:
Én még sosem tapasztaltam, hogy az általad leírtak ilyen negatív dolgokat váltanának ki az emberekből. Lehet, hogy irigyek rád, mert látják, hogy boldog vagy, ők meg nem azok. Én a helyedben nem változnék meg. Mennyivel jobb egy vidám embert látni, mint egy besavanyodottat, aki elveszi egész napra a kedvedet az élettől.
2009. máj. 19. 14:00
7/9 anonim válasza:
Szerintem is jól vagy így ahogy vagy, örülj neki hogy jól érzed magad és nevetgélsz. Akit meg ez zavar és furán néz rátok az meg bekaphatja
2009. máj. 19. 22:22
8/9 anonim válasza:
Régebben én is ilyen voltam, állandóan nevettem mindenen és tőlem is sokszor megkérdezték, hogy füvezek-e meg hasonlók, a barátokat ismerősöket néha nagyon idegesítette, de én legalább jól éreztem magam és ez a legfontosabb. Én is 23 vagyok, de nálam már elmúlt ez sajnos, szóval inkább örülj neki, hogy neked még megvan ez az állandó vidámság és ne foglalkozz mások negatív véleményével, lehet, hogy csak irigykednek.
2009. máj. 27. 18:09
9/9 anonim válasza:
Ejnye, csajszi, bolondul érted a világ! :) Ők csak irigykednek, mert nem merik ennyire felvállalni magukat. Te csak mosolyogj, nevess sokat, élvezd az életet, és nevess nekik is egy kicsit-hidd el, nem kell nekik megfelelned, inkább mutasd meg, milyen jó dolgokat hagynak ki! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!