Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan fogjam vissza a démonai...

Hogyan fogjam vissza a démonaimat? :-)

Figyelt kérdés
Van egy elég törtető, seggnyaló kétdiplomás köcsögláda a munkahelyen, aki annyira idegesít, hogy legszívesebben agyonütném. Munkatársak vagyunk, de valamiért felsőbbrendűnek érzi magát és cseszegető, okoskodó, kihaénnem emaileket írogat nekünk. Már nagyon nehezen bírjuk elviselni. Főleg én..Már többször elképzeltem, ahogy teljes erőből a fejét az asztalához verem úgy, hogy az orra betörik és repül pár foga is..Attól félek, hogy egyszer ki is fogom vitelezni. Mit (ne) tegyek?:-)
2009. aug. 31. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Démonokat visszafogni halálra ítélt vállalkozás, mert Ők az erősebbek; mindenképp Te fogsz veszíteni. Viszont irányíthatod Őket, levezetheted másfelé az energiájukat. Ezt akár hasznos munkára is foghatod. :)

Nincs a munkahelyeden sportnap? (Ha még nincs, akkor szervezhetsz is!) Ahol aztán kihívhatjátok az illetőt mindenféle "küzdelmes" feladatokban. Akár. Ez csak egy 5let. ;)

2009. aug. 31. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Olyat nevettem a kérdésed megfogalmazásán! Nagyon jól írtad le!:-)

És egyébként együtt érzek veled! Nálam csak annyiban más, hogy nem munkatársról van szó, hanem a főnökasszony lányáról, aki bevonul, osztja az észt, fényezi magát, fikáz minket, stb! Hál' Istennek nem rontja ott a levegőt mindig, de amikor az árnyékát meglátom, már attól rosszul vagyok! Én is hasonlókat képzelek magamban, mint te, de attól lehiggadok és tovább tűrök...

22/L

2009. aug. 31. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ma betelt a pohár. Agyonütöm...Szavakkal, mert nő vagyok.:-)
2009. szept. 1. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
ha jó a beszélőkéd, akkor pár keresetlen szóval könnyen le lehet fegyverezni. legyél kicsit provokatív és cinikus, éreztessd vele félig viccesen, hogy "ugyanmár, ki van te".
2009. okt. 11. 03:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Agyon csak azt lehet ütni, akinek van agya... :D :D :D

De ha sikerült szavakkal is földbe döngölni (szájkarate-kümité), akkor a démonaid nagyon erősek lehetnek. Alkalomadtán kölcsönkérném őket, mert itt is akad egy idegesítő kolléga... :)

2009. okt. 12. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Annyira úúútálom, hogy még hozzászólni sem tudok, mert visszajön a reggelim..Valamit ki kéne találni. Már bevetettem a halálos nézésemet is, amitől még a legkegyetlenebb gyilkológépek is sírógörcsöt kapnának. De semmi hatása....
2009. okt. 12. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!