Hogyan fogjam vissza a démonaimat? :-)
Démonokat visszafogni halálra ítélt vállalkozás, mert Ők az erősebbek; mindenképp Te fogsz veszíteni. Viszont irányíthatod Őket, levezetheted másfelé az energiájukat. Ezt akár hasznos munkára is foghatod. :)
Nincs a munkahelyeden sportnap? (Ha még nincs, akkor szervezhetsz is!) Ahol aztán kihívhatjátok az illetőt mindenféle "küzdelmes" feladatokban. Akár. Ez csak egy 5let. ;)
Szia!
Olyat nevettem a kérdésed megfogalmazásán! Nagyon jól írtad le!:-)
És egyébként együtt érzek veled! Nálam csak annyiban más, hogy nem munkatársról van szó, hanem a főnökasszony lányáról, aki bevonul, osztja az észt, fényezi magát, fikáz minket, stb! Hál' Istennek nem rontja ott a levegőt mindig, de amikor az árnyékát meglátom, már attól rosszul vagyok! Én is hasonlókat képzelek magamban, mint te, de attól lehiggadok és tovább tűrök...
22/L
Agyon csak azt lehet ütni, akinek van agya... :D :D :D
De ha sikerült szavakkal is földbe döngölni (szájkarate-kümité), akkor a démonaid nagyon erősek lehetnek. Alkalomadtán kölcsönkérném őket, mert itt is akad egy idegesítő kolléga... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!