Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan fogjam fel másképp?

Hogyan fogjam fel másképp?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves lány vagyok,nem volt még pasim.Nem nagyképűségből mondom,de udvarlók akadtak már.A problémám az,hogy minden pasira aki udvarolni akar,úgy tekintek,mint egy barátra.Múlthéten is elhivott egy srác,hogy találkozzunk.Kérdeztem,hogy ő ezt haverkodás céljából gondolja?Erre mondta,hogy ő randit akar tőlem.Erre én megfutamodtam..De ha egy sráccal kialakul barátság,és az kezd átfordulni szerelemmé a fiú részéről,,szintén megfutamodok...Lehet azért van,mert bátyám van,és minden fiúval,aki jött hozzánk összebarátkoztunk.

Ennyire félnék a szerelemtől?Pedig már szeretnék egy kapcsolatot...

Tudnátok tanácsot adni?Köszönöm!

2010. dec. 26. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
dettó
2010. dec. 26. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor már ketten vagyunk;)
2010. dec. 26. 15:49
 3/10 szamóca. ***** válasza:
neaggódj, majd kialakul. próbáld meg elfogadni a randit ha úgy érzed van egy picike esély is rá hogy jó lesz.
2010. dec. 26. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez még a jobbik eset. Minden fiúra, aki udvarolni próbál, fenyegetésként tekintek, és vagy halálbunkón elüldözöm őket, vagy én menekülök el előlük. :)
2010. dec. 26. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:

grat lányok! Változtassatok amíg időben van. Saját magatok tudtok csak, erre milyen tanácsot lehet adni? Ne legyetek bunkók?

ezt még erőltetni sem lehet a fiú részéről, mert bet*jtok, akkor ez van kérem. Majd 10 év múlva talán elmúlik, csak nehogy késő legyen. Nektek.

2010. dec. 26. 20:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem csak én vagyok így...:)

Szamóca,köszönöm a válaszod:)

Kedves utolsó!Nem szoktam bunkó lenni,épp az,hogy nagyon barátságos vagyok..de neked is köszönöm!:)

Újévi fogalmamként megfogadom,hogy változtatok ezen:)

Boldog Új Évet nektek!

2010. dec. 26. 22:37
 7/10 anonim válasza:

nem lehet hogy az a baj,hogy ti az udvarlókkal csak baráti viszonyt szeretnétek,és esetleg valamilyen másik fiúra vártok?vagy más típusúra.??

bocsánat,hogy kérdéssel válaszoltam,de szerintem ezt is fontos tisztázni magatokban

2011. jan. 14. 23:02
 8/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Elgondolkoztam azon amit mondtál.Sajnos így van...

De akit én szivesen látnék magam mellett,arra esélyem sincs...majd talán évek múlva lenne...

De addig nem élhetek úgy,hogy csak ő kell nekem.Ezen kéne túllépjek,hogy elfelejtsem.De ha összejönnék egy másik sráccal,félő,hogy csak kihasználnám,mert nem is ő kell nekem..és én ezt nem akarom..Remélem érted hogy gondolom.

2011. jan. 18. 17:36
 9/10 anonim válasza:

igen,értem mire gondolsz.

de azt viszont nem értem,hogy miért látod úgy ha esélyed lenne csak évek múlva?

látsz rá reményt de nem most..miért is gondolod így?

ha kell harcolj érte!lehet,ha elutasít rossz lesz,de tovább tudsz majd lépni és megkeresni az igazit.

ha szeretnél még erről beszélgetni nyugodtan írj emailt,és kitartás!puszi

2011. jan. 18. 22:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Olyan jól esik,hogy írsz:)

A srácról tudni kell,hogy eléggé ismert(nem celeb vagy ilyen:D)

Nagyon sok lány van odáig érte,jelenleg nincs senkije.Ő Pesten lakik pár éve,én olyan 2 órányira Pesttől.Belegondolva elég nagy kiadás feljárogatni,mivel még fősulis vagyok.Neki vállalkozása van.Épp ezért össze akarom szedni magam anyagilag,mert nem kunyizhatok mindig anyuéktól.És van rajtam pár kiló felesleg,tényleg olyan5-6 kiló csak,amit le akarok dobni.Ő engem még nem ismer,sok barátunk közös.Azért várok még pár hónapig,hogy megpróbáljak tökéletes lenni.Közbe lélegzetvisszafogva várom,hogy nehogy összejöjjön egy lánnyal...Ráadásul a West Balkánba is volt azon a bizonyos szombaton...majd megőrültem,hogy mi van vele...küzdök erősen,néha padlóra kerülök,de 1-2 nap alatt összeszedem magam.Múltkor pont itt olvastam,hogy egy nő írta,hogy 1 évig küzdött a pasiért és most ott szuszog mellette...Én is erre várok,hogy elmondhassam,hogy igen,sikerült!

Nem vagyok egyszerű...:)

Szép napot!

2011. jan. 20. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!