Hogyan nézhetnék másképp magamra?
Figyelt kérdés
Mikor a tükörbe nézek, egy kövér, csúnya lányt látok, aki sohasem lesz boldog, és sosem fog találni magának valakit...Rossz érzés, és ha valamelyik barátnőmnek beszélek erről ennyit mondanak: "Te hülye vagy, hisz nem vagy csúnya!" De egyszerűen nem tudom elhinni, én nem így gondolom. Magasságomhoz képest nem vagyok vékony, viszont dagadtnak sem vagyok mondható..."nem vagyok deszka" és "van mit fogni rajtam"... Mit csináljak, hogy változzanak a nézeteim, és el tudjam fogadni azt amim van? 16/Láány.2011. júl. 2. 21:17
1/6 anonim válasza:
Ami nem tetszik magadon, változtasd meg ;)
2/6 A kérdező kommentje:
Én próbálom, de ez nem ilyen egyszerű..:(
2011. júl. 2. 21:56
3/6 anonim válasza:
De, ez ilyen egyszerű. Ha nincs hozzá akaraterőd, meg csak kifogásokat keresel, akkor meg ne itt sírj.
A legjobb, ha idegenektől kapsz elismerést, és nem ismerőstől aki nem akar megbántani. Ez nagyon sokat dob az ember önbecsülésén.
19/F
4/6 anonim válasza:
Szerintem nincs a Földön egy olyan lány sem, aki elégedett lenne magával. Lehet nem pont a testalkatuk zavarja, hanem a fogak,mellek, vagy a hajuk... de mindenkinek el kell fogadnia magát olyannak amilyen. Mert az emberek észreveszik, hogy te nem vagy elégedett és akkor majd ők is úgy fognak rád nézni, mint ahogy te saját magadra.. hát igen a kisugárzás. Állj a tükör elé.. és hidd el, hogy igenis szép vagy..igenis találsz magadnak valakit, aki szeretni fog :) De ha elkezdesz sportolni, vagy legalább tegyél be otthon egy Rubint Réka dvd-t ..vagy akármit.. és tornázz rá :) formásítsd a popsid, a hasad meg a combjaid és voilá :) feküdj ki a napra, hogy barnulj és légy elégedett magaddal!! :))
5/6 anonim válasza:
Hú,velem is ez van.Én az utóbbi 2 évben lefogytam 15 kilót,de még mindig nem vagyok elégedett magammal. :S Pedig nekem is mindenki mondja,hogy mennyire sokat fogytam,milyen csinos vagyok,de én a legtöbbször nem érzem annak magam.De régebben még rosszabb volt.Nekem ilyenkor az ad erőt,ha arra gondolok,hogy milyen jó,hogy 2 ruhamérettel kisebbet hordok,vagy hogy ezt mások is észre veszik stb. Én azt tanácsolom neked,hogy -mint már előttem is írták- tornázz,formáld az alakod,meglátod,tök jó érzés lesz látni egy kis idő múlva,hogy mennyit formásodtál,menj el fodrászhoz,csináltass valami új frizurát,ilyesmik. :) És ne úgy állj hozzá,hogy te sosem leszel boldog,sosem lesz senkid,mert akkor tudat alatt megnehezíted a saját dolgod.Szóval csak pozitívan! :) Remélem,tudtam segíteni. 17/L
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, igyekszem megfogadni majd minden tanácsot.:)
Utolsó: Én is sokat fogytam már, sokkal ducibb voltam régebben, meg nőttem is, de még mindig nem érzem magam elégedettnek.:\ Meg ehhez azért biztos hozzájárul az is, hogy a szüleim nem rég elváltak, és sokat vagyok egyedül. De persze amikor lehet eljárok a barátaimmal moziba, stb.:) Ez azért segít...
2011. júl. 4. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!