Hogyan lehetne másképp, mi segíthetne?
Figyelt kérdés
elsőéves főiskolai hallgató vagyok, az idő rendes beosztása nem az erősségem, és abban szeretnék tanácsot kérni hogy hogyan is osszam be az időmet hogy mindent meg tudjak csinálni? holnap 3 zh-t írok (ezekre már tanultam) szerdán egyet, + még egy 10 oldalas beadandó, ezenkívül vizsgázom még május 18-án és 21-én, valamint június 4-én, 6-án, 16-án, + még június 15-re kell egy min. 20 oldalas beadandó, valamint 16.-ra két cikk elemzése. Ja azt még elfelejtettem hogy nem északázhatok és nem gépelhetek este felé mert már két epilepsziás rohamom volt mióta főiskolás vagyok, az egyik pont egy hete. Kérlek segítsetek...2011. máj. 9. 18:46
1/3 A kérdező kommentje:
az orvos mondta hogy ezek váltanak ki rohamot, ja és ha mindez még nem lenne elég valamikor nehezen megy a tanulás + valamikor kedvem sincs hozzá (tudom hogy ez nem kedv kérdése).
2011. máj. 9. 18:49
2/3 anonim válasza:
Szerintem ülj le csináld, amikor estefelé van már vagy úgy érzed sok hagyd abba. Ha este hagyod abba akkor aludj, pihenj, ha napközben érzed, hogy sok, tarts egy 30 perces szünetet és utána folytasd!
Lehetne itt beszélni az időbeosztogatásról, de ezt akkor is csinálni kell...és az időbeosztogatással csak az időt húzod !!:)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
majd írok a kommentbe mi volt:)
2011. máj. 12. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!