A neveléstől (is) függ, hogy valaki nyomi lesz-e, vagy nem? Hogy változhat valaki nyomiból átlagossá. Lehet-e egyáltalán?
Engem pl. oviban is kiközösítettek már. Elég félénk voltam, minden kis vacakért (pl. véletlenül levertem egy vázát) megütettek, meg örökké le voltam cs.szve. Amikor panaszkodtam az óvónőnek, meg később az osztályfőnökömnek, hogy szekálnak a többiek mindig az volt a válaszreakció, hogy ááá, csak játszanak/viccelnek.
Nekem nem volt olyan vicces, mikor ugrókötelet tekertek a nyakam köré és úgy rángattak meg hasonlók.
Minél idősebb lettem, annál jobban nőtt a szakadék köztem és a korosztályom közt. Nem volt se tv-nk, se gépünk, nem engedtek a szüleim suli után sehova, így szabadidőmben csak olvasni meg zongorázni tudtam. Hozzá se tudtam szinte soha szólni a témáikhoz. Ők megismerték a szerelmet a közeli bárokban, discokban, én csak az Anyeginból "tájékozódtam". Kb. a könyvtárban nőttem fel.
Ronda is voltam, tipikus fogszabályzós, pattanásos, szemüveges, csak ezeket kinőttem.
Most az egyetem az 1. olyan hely ahol nem közösítettek ki, de alig merek beszélgetni a többiekkel, nehogy valahogy kiderüljön, mekkora "gyökér/szánalmas/nyomi" vagyok. Persze, itt több olyan ember van, akik olvasottak és értékelik azokat a dolgokat amiket csináltam, novellákat meg ilyen saját zongoradb.-okat, hasonlót, amit a Normálisak nem csinálnak...
hogy lehetnék átlagos, nem egy "retardált", hogy nőhetem ki azt a nevelést, hogy "te sz.r vagy, te nem csinálhatod ezt, te külömb vagy, templomban kell rohadj minden vasárnap"...ezt a szigorú, bigott légkört, ami egész gyerekkoromban körülvett?
Még most is félek saját döntéseket hozni, bár már elkerülhetetlen. Hogy lehetnék nem félénk, magabiztos, Normális ember?
Így esélyem sincs társat találni sem... a jó pasik 5-6 csajjal kavarnak minimum és csak Arra kellenék nekik, a "nyomik" meg...nahát pont azért küzdök, hogy ne legyek az...
Csak egy kicsit lazíts, semmi baj nincs veled, csak épp merev vagy.
Menj el velük bulizni. És bumm :)
először is rendkívül szerencsés vagy, hogy értelmiségiek a szüleid, és kultúrára neveltek.
ha a c.gáynputriban nőnél ffel, akkor boldogabb lennél szerinted? gondolkozz már!!!!!!!
semmiképp ne az legyen a megoldás, hogy most akkor majd bepótolom X év hiányát, részegre iszom magam mindennap, és nap mint nap mással fekszek össze.. mert ez nem vezet semmi jóra.
legyél Önmagad, lazúlj el. Én örülnék ha inteligens, nem bulizús inkább nyugodt és kiegyensúlyozott bnőm lenne..
"a jó pasik 5-6 csajjal kavarnak minimum" életük során, vagy milyen időszakban?
Én jó pasi vagyok, és 6 évig volt meseszép bnőm., soha nem kavartam egyszerre több lánnyal. Minek?
F27
A "nyomi" szó az különben a nyomorékból ered? (Csak kérdezem)
De a retardált is érdekes szó, amit a félénkség szinonimájaként használsz.
Az is érdekes, hogy szinte a "könyvtárban nőttél fel", és mellette a szleng szavak végtelen tárházát vonultatod fel a kérdésedben és azután. Csak nem ez is az Anyeginből van?
Hogyha tényleg ennyire meggyötört lelkű lennél az általad felsorolt élmények hatására, több alázattal írnál, úgy gondolom.
és ha nem írtad volna, hogy egyetemista vagy, komolyan azt hittem volna, hogy ez egy 15-16 éves megnyílvánulása volt. Az írásod stílusából..
Eszméletlen, mennyi gonoszság van a gyerekekben is!
Szerintem meg nem vagy nyomi, hanem a többiek voltak k*csögök. Ne feszengj azon, ki mit fog hozzád szólni, de ha v.ki piszkál, keményen szólj vissza neki - sokan csak ebből értenek, szóval ne félj, hogy sérül a lelkivilága.
A sok r*bancot meg sose irigyeld; ha tudnád, mennyit nyikorognak, hogy őket mindenki csak kihasználja - aki hagyja magát, meg is érdemli!
16:43-as
igen, azokat a szvakat is használom, amiket a korosztályom, mivel velük voltam/vagyok nap mint nap összezárva az iskolában.
biztosan tudod, mennyire vagyok "meggyötört lelkű" vagy mennyire nem, mivel egészen idáig az én helyemben voltál és végigélted azokat a dolgokat, amiket én...igaz?
Mert ha így van,joggal ítélkezhetsz rólam. Csak nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!