Nevetségesen magasak az igényeim, vagy jól gondolkozok?
Már két éve nem tudtam beleszeretni senkibe, nem volt kapcsolatom, de én ezt a pechnek tudom be.
Kritikákat viszont kaptam már, de még intést is, miszerint egyedül fogok maradni a végén vénlányként, ha így folytatom. :/
Olyan emberrel tudok jól elbeszélgetni hosszútávon, aki természettudományos beállítottságú, de nem szakbarbár, érdekli a szépirodalom, értékeli a művészeteket, és érzelmileg érett, kiegyensúlyozott. Az állatok, a szabad tér, a kinti friss levegő iránti szeretet úgy járja át, ahogy engem.
Én már kibékültem vele, hogy nehéz összetalálkoznom ilyen emberekkel, vagy lecsúsztam róluk, és komoly kapcsolatban élnek, de a külső nyomás és az, hogy újra vágyok valakire magam mellett, kihozta a kétségeim.
ez pont olyan, mintha megszabnád, hogy 185cm, 92kg, barna hajú, zöld szemű legyen
pont annyi az esély rá, hogy találsz ilyen pasit, mint olyat, akit Te leírtál.
persze, hogy nem fognak a leírt példának szöges ellentétei megtetszeni, de a férfiak is változnak
az én ideálom pl. a kreol bőrű, (hosszabb) sötétbarna hajú, mélybarna szemű pasik jöttek be
erre most van egy világosbarna hajú, aligbarna bőrű, zöld szemű vőlegényem:)
és, teszem hozzá, bizonyítva, hogy változhatnak: Párom pl. nagyon nem bírta a kis termetű kutyákat, ennek ellenére az első péntek este, miután összeköltöztünk, hazaállított egy yorkival (ezt a fajtát utálta a legjobban), csak mert tudta, hogy mennyire szeretnék egy ilyen kutyust..most meg már Ő mondogatja, hogy vegyünk a Lilinek egy pasit, hogy ne legyen egyedül...:)
ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne szabj ilyen konkrét feltételeket, járj nyitott szemmel, és nem maradsz vénlány:)
De voltam... :) Hidd el.
Első válaszolónak a második oldalon: ha valamelyik hiányzik, az elrontja az egészet. Olyan szempontból nyitottan járok, hogy nem bújok el a világ elől, sok emberrel találkozom, és nap mint nap tapasztalom a saját bőrömön, hogy eltávolodás lenne belőle a kapcsolatunkban, ha még ezek sincsenek meg benne.
Egyébként a természettudomány azért elég tág önmagában is. :) (Ezzel még egy korábbi válaszra utalok.)
A külső válhat teljesen lényegtelenné kapcsolaton belül, mármint hogy nem az ideálod, kutyás kompromisszumot is simán lehet kötni, de amikor teljesen eltérő a gondolkodás és az érdeklődés, ami kihat az élet több kérdésére, akkor nem arról van szó, hogy mi az ideális, sokkal inkább arról, hogy nekem mi a járható út, ha a másik ebben nem partner, akkor abból nem lesz jó kapcsolat.
Nekem a természettudományos beállítottság nem alapkövetelmény, inkább csak tapasztalat, hogy aki ilyen, közülük inkább találok hozzám hasonlót, mint akit teljesen más érdekel, de semmi sincs kizárva.
Az állatok, a szabad tér szintén olyasmi, amit ha a másik nem érez át, akkor vagy magányos leszek kapcsolaton belül vagy börtönben élek a párom mellett.
tudod, hogy mi neked mi teszik, így azt is tudod, hogy a másik nemben mi, és mi nem! szerintem ez így racionális!
mi értelme lenne annak, hogy egy olyan férfival legyél aki nem olyan beállítottságú? előbb-utóbb nagyon-nagy valószínűséggel úgyis vége lenne, mert hosszú távon kiütköznek a dolgok. ezért tartom eszméletlenül nagy hülyeségnek az ellentétek vonzzák egymást szöveget...
a koncepció jó, csak hát nem sok ilyen ember rohangálhat a környékeden...
Nem mondanám. Randin már inkább, de a hétköznapi megjelenésem visszafogott. Nőies, de nem a kirakati-vonalon. Inkább megyek el elegánsabb irányba.
Azért csak nem ezen múlik. :D
20:41 és héhaver: így gondolom én is. Egyszerűen kellenek nekem ezek a tulajdonságok a mindennapokban is.
Ha meg azon áll vagy bukik, hogy mennyire villantom meg magam, akkor ez van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!